MIA KOVAČIĆ:

'Nije mi jasno zašto žene kukaju'

24.06.2013 u 10:43

  • +7

Promocija Storybooka

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Bionic
Reading

Mia Kovačić uživala je na partyju Storybooka gdje smo s njom razgovarali o planovima za ljeto, kako se osjeća u bikiniju te ima li u njezinom životu više udvarača otkako je prekinula s Ivorom Vucelićem

Mia Kovačić kaže kako je ovoga ljeta u velikim kućnim radovima, pa ne zna hoće li uspjeti uživati na moru.

'Imam majstore u stanu, tako da ću cijelo ljeto biti u zidarskim i vodoinstalaterskim radovima. Čeka me i projekt s Novom TV s obzirom da ulazimo u Europsku uniju pa ćemo biti podijeljeni na lokacijama Dubrovnik, Zagreb i Vukovar. Ukrast ću za sebe par dana tijekom vikenda. Ja sam više pobornik uživanja u mjesecima prije ili poslije ljeta', kaže Mia.

A osjeća li se spremnom za skidanje u bikini? 'Svaka žena, ako je iole normalna, ne osjeća se savršeno. Uvijek vidiš neku manu, ja na sebi vidim tisuću mana, ali mi to ne smeta. A ono što mi smeta, na tome i poradim. Nije mi jasno zašto žene kukaju, a ključ je u njihovim rukama. Mogu tijekom cijele godine vježbati i paziti na prehranu. Teretane su prepune prije ljeta, svi žele instant rješenja', kaže Mia.

Budući da je nedavno prekinula višegodišnju vezu s Ivorom Vucelićem s kojim je živjela u Rusiji, pitali smo je ima li u posljednje vrijeme više udvarača.
'Možda sam preoštra, ali nikad nisam imala udvarača. Ne prilaze mi muškarci, iako mislim da muškarac ne treba prvi prići. Prirodna kemija se sama pokaže. Ne smije biti nametnuta. Inače, ne izlazim puno, ljudi bi rekli da sam asocijalna', rekla je voditeljica.