ISPLATIVA INVESTICIJA

Modni favoriti kojima nećete pogriješiti: Ako kupujete kaput, neka to bude jedan od ovih

16.10.2020 u 06:47

Bionic
Reading

Sigurno su vas iznenadile niske temperature, a koje će svakim danom biti sve niže. Najbolja obrana od hladnoće je investiranje u kvalitetan i trendi kaput kojim ćete upotpuniti svoju kolekciju i zaraditi brojne komplimente. Ukoliko se uskoro planirate počastiti novim kaputom, predlažemo da investirate u jedan od sljedećih trendi modela koje smo upecali iz bogate ponude high street i dizajnerskih brendova

Dobar kaput baza je svakog stajlinga u jesenskim i zimskim danima, a osim toga, izaberete li kvalitetan i klasičan komad, potrajat će vam godinama, ako ne i desetljećima. Poprilično je to zahtjevan zadatak, no imajte na umu to da jednom kada pronađete idealan kaput, isplatit će vam se svaki novčić koji ste investirali u njega.

Iako nas modni stručnjaci uče da je pametno uložiti u bazičnu odjeću nije uvijek cilj odabrati običan kaput. Detalji poput remena ili efektnih gumba mogu zaista učiniti razliku, a ako volite neutralne boje, ne bi bilo loše investirati u statement kaput koji će bez previše truda podignuti i najdosadniji stajling.

Ako svake sezone volite kupiti trendi kaput koji će vam osigurati sve poglede na gradskoj špici, onda ste zasigurno već saznali koji će sve modeli biti must have u narednim mjesecima. Jedan od vodećih trendova sezone svakako su kaputi od prošivenog materijala koji su izazvali ogromnu pažnju trendseterica. Zaista izgledaju cool, a moguće ih je pronaći u gotovo svim popularnim trgovinama.

Model koji modni stručnjaci također izdvajaju kao jesenski hit je i kaput s detaljem resica koji svakako možemo ubrojiti u kategoriju statement kaputa, pogotovo ukoliko odaberete onaj s omiljenim kariranim ili vichy printom u zabavnim kombinacijama boja.

Nemojte zaboraviti da koža ove sezone ima vodeću ulogu na modnoj sceni te da su kaputi od kože i njezinih imitacija također traženi među trendsetericama. No koji god kaput odaberete, u konačnici je važno da se u njemu osjećate ugodno i lijepo, i da, naravno, služi svrsi.