STATUSNI SIMBOL

Ni Tatjana Dragović nije odoljela skupocjenoj torbici od 22.000 kuna koju u svom ormaru ima i Severina Kojić

08.11.2019 u 12:02

Bionic
Reading

Zagreb Film Festival i ove godine publici predstavlja najbolje od recentne nezavisne međunarodne i domaće filmske produkcije. Na otvorenju festivala sinoć su među brojnim kulturnjacima pažnju plijenili Tatjana Dragović i njezin partner Vlaho Arbulić koji su bili uvjerljivo najdotjeraniji par večeri

Sinoć se u zagrebačkoj Laubi gledalo u Tatjanu Dragović i njezinog dugogodišnjeg partnera Vlahu Arbulića s kojim bivša manekenka dijeli četverogodišnju kćerkicu Lucu. Naime, svečanom projekcijom francuskog filma 'Alice i gradonačelnik' Nicolasa Parisera otvoren je 17. Zagreb Film Festival, a među brojnim ležerno odjevenim kulturnjacima ovaj poznati par itekako se isticao.

Dok je Vlaho za otvorenje ove kulturne manifestacije odabrao klasično crno odijelo s decentnim kariranim uzorkom u kombinaciji s ležerno zakopčanom bijelom košuljom, njegova voljena Tatjana modno se uskladila, odlučivši se za jednako elegantnu i ženstvenu malu crnu haljinu midi kroja i dugih rukava koja je istaknula njezinu besprijekornu figuru.

Cjelokupan stajling bivša supruga Gorana Ivaniševića začinila je visokim smeđim čizmama, zlatnom isprepletenom ogrlicom i skupocjenom crnom torbicom s potpisom modne kuće Dior čija cijena iznosi paprenih 22.000 kuna.

Iako je ovaj model torbe, koji je dostupan u dvije veličine, već nekoliko godina prisutan na modnoj sceni, njegova popularnost ne jenjava. Nedavno je identičnu torbicu od prošivene kože u kombinaciji sa zlatnim detaljima prošetala i Severina Kojić.

  • +7
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pjevačica je skupocjenu 'Lady Dior' torbicu nosila tijekom gostovanja na Prvoj Srpskoj Televiziji, a potom smo je s istim torbicom zatekli na otvorenju poliklinike Kaliper u centru Zagreba.