U SLUŽBI LJEPOTE

Ni Tarik s viklerima nije zasjenio Lejlu i Viktoriju

04.11.2014 u 13:28

  • +15

Keune

Izvor: Promo fotografije / Autor: Keune

Bionic
Reading

Zagrebački glumac Tarik Filipović imao je tri uloge na eventu koji je sinoć organizirala tvrtka Keune Adriatic. Osim što je zaštitno lice boja za kosu, Tarik je bio voditelj večeri i glumac, a njegova supruga Lejla i Viktorija Rađa uživale su u ulozi ambasadorica

U zagrebačkom lounge baru Matis sinoć nije nedostajalo smijeha i zabave.

Tvrtka Keune Adriatic predstavila je boje Keune Tinta Ultimate Cover s hranjivim ceramidima koje su namijenjene kosi koja ima više od 50 posto sijedih vlasi. I dok je uloga voditelja bila povjerena glumcu i televizijskom voditelju Tariku Filipoviću, ujedno i dugogodišnjem zaštitnom lice brenda Keune, titula najljepših dama večeri pripala je njegovoj supruzi Lejli te Viktoriji Rađi, supruzi legendarnog košarkaša Dina Rađe.

 

Naime, uz Lejlu, koja je dugogodišnje zaštitno lice brenda Keune, odnedavno je nova ambasadorica i lijepa Splićanka Viktorija pa se na posljednjoj kampanji pojavljuju zajedno. Tarik Filipović publiku je nasmijao do suza nakon što je svoje 'radno odijelo' presvukao i odjenuo se u domaćicu s viklerima na glavi, a partner mu je bio, naravno, Rene Bitorajac.

Glumački dvojac, koji se na sličan način pojavljuje u kazališnoj predstavi 'Spektakluk', izazvao je salve smijeha. Na kraju promocije uzvanicima je predstavljeno najnovije istraživanje koje je švicarska kuća ICERITAS provela na hrvatskom tržištu, a to je da je boja za kosu KEUNE TINTA COLOR osvojila prestižnu nagradu BEST BUY AWARD CROATIA, za 2014. i 2015., u kategoriji najbolje boje za kosu.