STAJLIŠ OUTFIT

Ni slavna plavuša nije odoljela najpoželjnijem londonskom brendu za kojim luduju i poznate Hrvatice

17.04.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Glumica i producentica, omiljena holivudska slatkica Reese Witherspoon godinama je vjerna svom mladenačkom stilu

Južnjačka ljepotica redovito za svoj stil dobiva samo pozitivne ocjene, a iako je upućena u trendove vješto ih uklapa u svoje prepoznatljive preppy kombinacije.

Simpatična glumica koja je ostvarila impresivnu ulogu u hit seriji 'Male laži', pojavila se u još jednom neodoljivom stajlingu za koji su se samo redali komplimenti.

Reese je isfurala poslovnu eleganciju na cool način u crnom sakou s dvorednim kopčanjem, crnim hlačama (J Brand) i zanimljivim topom razigranog uzorka poznatog londonskog brenda Rixo.

  • +4
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako bi outfit bio potpun, Witherspoon je look začinila legendarnim sunčanim naočalima Ray Ban i klasičnom crnom torbicom.

Inače, brend Rixo koji su 2015. godine osnovale prijateljice i zaljubljenice u modu Henrietta Rix i Orlagh Mcclosky dobro je poznat i našim ljepoticama poput Ive Šarić ili Nikoline Pišek Ristović koje njihove ženstvene haljine s razigranim vintage uzorcima.

  • +10
Ava Phillippe i Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Henrietta i Orlagh doživjele su vrlo brzo nevjerojatan uspjeh, a njihove kreacije brzo su postale prepoznatljive te su u kratkom roku zaludjele brojne svjetske zvijezde.

  • +5
Rixo London Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Dizajnerice nisu stale samo na haljinama, pa su proširile svoj asortiman. Vodeći se onom da nije svaka žena ljubiteljica haljina, stvorile su romantične bluze u koje se zaljubite na prvi pogled.

Među prvima u njihovim se haljinama prošetala pjevačica Kylie Minogue, blogerica Pandora Sykes i voditeljica Christine Lampard. Kasnije su im se pridružile manekenka Heidi Klum, voditeljica Holly Willoughby i Laura Whitmore.