OBJAVLJEN TRAILER

Druga sezona 'Malih laži' stiže u lipnju: Pogledajte u kojem smjeru se priča razvija

15.04.2019 u 11:32

Bionic
Reading

O sjajnim odnosima između glumica i atmosferi na setu druge sezone HBO-ove serije 'Male laži' imali smo prilike nešto doznati prošle godine zahvaljujući društvenim medijima, a zahvaljujući upravo objavljenom traileru doznajemo ponešto i o likovima koje u seriji tumače

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Shailene Woodley i Laura Dern repriziraju svoje uloge iz prve sezone, stanovnica kalifornijskog grada Montereyja čiji su životi međusobno isprepleteni.

'Montereyška petorka', kako se sada nazivaju, u novoj sezoni zaokupljena je posljedicama dramatičnog završetka prethodne sezone, pokušavajući se međusobno pokrivati oko ubojstva Perryja, lika kojega je tumačio Alexander Skarsgard.

Da to neće biti nimalo lako, otkriva nam u traileru Kravitz pokazujući prve znakove slabosti, a tu je i Perryjeva majka, koju tumači Meryl Streep, sa svojom sumnjičavosti prema 'Montereyškoj petorki'.

'Moj je sin mrtav. Želim znati što se dogodilo te noći. U velikom sam iskušenju da vas to pitam, ali mislim da ne bih doznala istinu. Nije li tako?', sumnjičava je Streep u razgovoru s Witherspoon.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Najavljujući novu sezonu još 2017. godine, Witherspoon je govorila o mogućnosti dubljeg uranjanja u živote intrigantnih i zamršenih obitelji Montereya koje je publika jako dobro prihvatila.

O zapletu i radnji nove sezone iz prvog trailera ne doznajemo puno, ali nama sumnje da drame i kaosa neće nedostajati.

Druga sezona Emmyjem nagrađivanih 'Malih laži' na HBO stiže 9. lipnja.

  • +19
2. sezona serije 'Male laži' Izvor: Profimedia / Autor: N.N.