udobne i chic

Pravila dobrog stila: Kako tenisice mogu izgledati elegantno u svakodnevnim modnim kombinacijama

13.04.2022 u 14:01

Bionic
Reading

Dolaskom proljetne sezone očekivano su se na modnu scenu vratile i omiljene tenisice. Cijenjene prvenstveno zbog udobnosti, tenisice su puno više od običnog sportskog komada. Iako se ne radi o najsofisticiranijem modelu cipela, uz mudro kombiniranje tenisice mogu biti itekako ekstravagantne

Bez obzira jeste li se uputili u šetnju gradom ili u ured gdje vas čeka naporan poslovni dan, tenisice su idealne cipele kako za stil tako i za udobnost. Zahvaljujući modnim influencerima, ali i sve brojnijoj vojsci obožavatelja, tenisice postaju sve prihvaćenija modna cipela. S predstavljanjima novih, vrlo uzbudljivih i tako trendi modela jasno se pomiče granica te su tenisice danas daleko od nekad strogo sportskih cipela.

Iako nisu prvi izbor za sofisticiran izgled, uz ovih nekoliko načina lako ih je stilizirati i postići da izgledaju elegantno uz bilo koju odjeću.

  • +5
Najpopularnije tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pokušajte s hlačama od odijela

Hlače od odijela, oličenje su sofisticiranosti i stila. Bilo da ih kombinirate s omiljenim tenisicama za odlazak na posao ili za zabavan dio dan, ova kombinacija je nedvojbeno elegantna. Isprobajte trenutno vrlo trendi model hlača širokih nogavica i visokog struka s klasičnim platnenim tenisicama – iznenadit ćete se chic izgledom.

Minice i tenisice

Sportskim tenisicama dajte pomalo senzualni prizvuk uz minice koje se ovog proljeća vraćaju na velika vrata. Tenisice dodaju ležeran i sportski prizvuk svakoj mini haljini, suknji ili kratkim hlačicama pa će tako i cijela kombinacija istovremeno djelovati casual i elegantno.

Dodajte dozu sofisticiranosti s kaputom

Obzirom da je proljeće još uvijek vrijeme nižih temperatura, kaputi su osnovna modna oprema. Međutim, iako nas učinkovito griju, kaputi mogu ponekad djelovati previše strogo i formalno. Stoga im tenisice u službi street stylea čine savršenu protutežu. Kombinacija poslovnog i profesionalnog sa sportskom odjećom stvara elegantan, ali ozbiljan izgled koji ćete obožavati u proljetnim danima.

Sportski chic uz biciklističke kratke hlače

Biciklističke hlačice nastavljaju osvajati srca zaljubljenica u modu. Rastezljive su, udobne i svestrane - što više tražiti od sportskog, ali i modnog komada? Biciklističke kratke hlače i tenisice izgledaju sjajno zajedno u teretani i izvan nje. Kombinirajte ih sa sakoom, sportskim grudnjakom i najotmjenijim tenisicama u ormaru za savršeno elegantan street style izgled.

Kombinacija s trapericama

Traperice su jednostavno nezamjenjiv modni komad te predstavljaju savršenu bazu brojnim modnim kombinacijama, od elegantnih i strogih do ležernih i chic. Jednostavan i nenametljiv izgled traperica omogućava ostalim modnim komadima da zasjaju i dođu u prvi plan. Kombinirajte omiljene traperice s bilo kojim parom tenisica o dobit ćete elegantan izgled koji baš nikada ne izlazi iz mode.

Besprijekoran monokromatski izgled

Tenisice izgledaju najbolje kada dodaju estetiku odjevnoj kombinaciji. Monokromatski izgled s spojen s odgovarajućim parom tenisica omogućit će da izgledate besprijekorno usklađeno i dotjerano, no ne i bezlično i prejednostavno. Pokušajte spojiti crnu odjeću s bijelim i crnim tenisicama za moderan i elegantan izgled.