HIT ZA TOPLIJE VRIJEME

Bijele hlače modni su klasik poput crnih, a evo nekoliko ideja kako ih nositi

13.04.2022 u 14:26

Bionic
Reading

Bijele hlače, baš kao i crne, modni su klasik koji uvijek izgleda sjajno, elegantno i ima veliku prednost jer se bez problema može kombinirati uz sve što imate u garderobi

Ako se nikako ne možete zamisliti u bijelim hlačama, trebali biste još jednom razmisliti.

Naime, riječ je o univerzalnom komadu koji doslovce ide uz sve, od topova u vedrim bojama, neutralnih tonova pa do razigranih uzoraka, a ovoga proljeća i ljeta, bit će jedan od najpoželjnijih odjevnih komada.

ULIČNA MODA

Trend dopaminskog odijevanja zahvatio špicu: Zagrepčanke se odvažile i nabacile malo vedrije stajlinge

Pogledaj galeriju

S minimalističkim modnim rješenjima nikad ne možete pogriješiti, osobito u one dane kad smo u žurbi i ne znamo što odjenuti.

Kako biste si olakšali, za te trenutke osmislite nekoliko jednostavnih odjevnih kombinacija koje će vas riješiti glavobolje oko kreiranja stajlinga.

A ako postoji odjevni predmet koji će vam u tome pomoći, to su bez sumnje bijele hlače. Riječ je o komadu koji je svestran poput klasičnih plavih traperica i možete ga nositi u bezbrojnim prigodama.

Evo četiri cool ideje kako nositi bijele hlače:

Sa sweatshirtom i tenisicama

Ove godine udobni i cool sweatshirti, odnosno sportske majice, doživljavaju svoje zvjezdane trenutke. Nikakvo čudo jer s jedne strane, to je jedan od onih odjevnih predmeta u kojem se sjajno osjećate i kod kuće, ali ih možete nositi i za odlazak na kavu, šetnju, pa čak i posao, ako nemate strogi poslovni dress code.

Francuska modna ikona, influencerica Anne Laure Mais kombinirati bijele hlače s ravnim nogavicama s efektnim sweatshirtom inspiriranim Ivy League, tenisicama Converse i prevelikim sakoom - ovo je fantastičan spoj savršen za proljeće.

Sa sakoom i gležnjačama

Sako ili jakna su također ključni proljetni komadi - idu uz sve, udobni su, nosivi i uvijek su u trendu. Riječ je o svestranoj kombinaciji, idealnoj za neformalne, ali i formalne prigode. Isprobajte i zapanjit će vas koliko ova jednostavna formula dobro izgleda.

S balonerom

Bež baloner je doista sinonim za proljeće, a s bijelim hlačama čini savršen spoj. Kombinirajte ih s gležnjačama na visoku petu i baguette torba. Ako pak želite ležerniji stil, odlučite se radije za tenisice.

S oversized košuljom

Oversized košulje izgledaju nevjerojatno dobro s bijelim hlačama što rezultira ženstvenim stajlingom. Zaokružite look elegantnim cipelama na petu i moćnom torbicom.