CASUAL POGODAK

Ni ove sezone ne silazi s liste trendova: Ova jakna s razlogom je omiljeni komad u ormaru modnih ovisnica

06.10.2022 u 06:38

Bionic
Reading

Otkako je brend The Frankie Shop francuske blogerice Gaëlle Drevet lansirao hit jaknu prošivenog dizajna, potražnja za istim i sličnim modelima ne jenjava iz sezone u sezonu

Prošivene jakne iznimno su ležerne i svakom outfitu daruju kul dojam, a posljednjih sezona nametnule su se kao apsolutni favorit u garderobi brojnih ljubiteljica mode.

Ovisno o tome koji model odaberete, trend ležernih jakni prošivenog izgleda dobro će funkcionirati i tijekom zimskih mjeseci. Bilo kao dodatni sloj ispod balonera, klasičan model ili statement komad - prošivenu jaknu moguće je istaknuti na mnoštvo načina, a najbolji dokaz navedenome stajlinzi su modnih ovisnica na Instagramu i street style zvijezda okupljenih na tjednima mode.

Većinu dostupnih modela prošivenih jakni krasi predimenzionirani kroj koji pojačava njihov napuhani izgled, a kao i u prošlogodišnjoj sezoni, u svoju ponudu i ovoga puta uvrstili su ih brojni brendovi.

Iako verzije u maslinastoj boji i sličnim neutralnim nijansama i dalje slove za najpoželjnije, inačice u vedrim bojama nesumnjivo će podići svaku osmišljenu kombinaciju i uspješno razbiti jesensko sivilo.

  • +30
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo