VELIKA promjena

Ni ova slavna ljepotica nije odoljela najtraženijoj frizuri sezone

19.03.2019 u 16:27

Bionic
Reading

Ako tražite način na koji biste ove sezone osvježili svoj izgled, nećete pogriješiti odlučite li svojoj postojećoj frizuri podariti bob tretman poput slavne Chrissy Teigen

Kratka, univerzalno moderna i beskrajno svestrana, bob frizura učinit će da izgledate svježe tijekom cijele sezone i u vremenima kada se trendovi u svijetu frizura mijenjaju strelovitom brzinom.

Bob frizure službeno su postale najpopularniji zahtjev u frizerskim salonima, a ovoj činjenici u prilog govore i brojne holivudske zvijezde koje svojoj dugoj kosi u posljednje vrijeme sve češće odlučuju podariti kraći, šik izgled.

Najnovija u nizu slavnih osoba koja nisu odoljele bob frizuri je slavna manekenka, TV ličnost i supruga talentiranoga Johna Legenda, Chrissy Teigen, koja je inspiraciju za novu frizuru pronašla u glumici Michelle Pfeiffer i njezinom nezaboravnom bobu sa šiškama s kojim se 1983. godine u ulozi Elvire Hancock pojavila u kultnom filmu 'Lice s ožiljkom' redatelja Briana de Palme.

Za novu transformaciju Chrissy Teigen zaslužna je frizerska stilistica Laura Polko koja je s javnošću na Instagramu podijelila fotografiju novog izgleda svoje slavne klijentice.

NJUJORŠKA OAZA

Pogled koji zaustavlja dah: Od ovog stana jedino je ljepša terasa

Pogledaj galeriju