LOOK ZA PETICU

Ni ova lijepa mama nije odoljela najpopularnijoj frizuri

30.06.2017 u 06:38

Bionic
Reading

Glumica Mila Kunis koja je ostvarila ulogu života u mračnoj drami 'Crni labud' s Natalie Portman, kad nije na crvenom tepihu, obožava udobne outfite u kojima se dobro osjeća

Lijepa glumica svaki trenutak koristi kako bi bila sa svojim klincima, kćerkicom Wyatt Isabelle i sinčićem Dimitrijem, pa su je fotografi ulovili u kupnji namirnica u Los Angelesu.

Zgodna 33-godišnjakinja koja se proslavila ulogom u seriji 'Lude sedamdesete' gdje je i upoznala svog sadašnjeg supruga Ashtona Kutchera, prošetala se u još jednom cool izdanju.

Premda je na crvenom tepihu uvijek pomno dotjerana, u slobodno vrijeme bira jednostavne kombinacije.

  • +2
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica rođena u Ukrajini izgledala je poput tinejdžerice u mladenačkom kombinezonu od svijetlog denima, bijeloj majici bez rukava i trendi tenisicama.

I Mila nije odoljela najpoželjnijoj frizuri ove sezone, omiljenom bobu za kojim luduju mnoge slavne cure poput Vanesse Hudgens, Katie Holmes, Emme Stone, Selene Gomez ili Taylor Swift, a nedavno se ovom šik i praktičnom frizurom počastila i zanosna Indijka Priyanka Chopra, zvijezda serije 'Quantico'.

Mila i Ashton slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, a u intervjuima ne kriju koliko su sretni.

'Misliš da znaš koliko nekoga voliš, a onda dobijete dijete i shvatiš da nisi imao pojma koliko je uistinu jaka tvoja ljubav. Obitelj s Milom nešto je najljepše što mi je život pružio', izjavio je jednom prigodom Kutcher koji je prethodno bio u braku s Demi Moore. S Milom Kunis vjenčao se tajno u srpnju 2015. godine.