IVO PERKUŠIĆ U BIRKAMA

Ni muškarci im ne mogu odoljeti: Ravnatelj splitskog kazališta u hit natikačama

09.08.2023 u 23:29

Bionic
Reading

Večeras je u Splitu, u izvedbi splitskog HNK, održana premijera drame 'Gazdarica', koju nisu propustili ni brojni poznati. Među njima se našla i glumica Ana Gruica Uglešić koja je na premijeru stigla u pratnji svog prijatelja, ravnatelja splitskog GKM-a Ive Perkušića

I dok je glumica Ana Gruica Uglešić za premijeru odabrala večernju haljinu u srebrnoj boji, koja je nagladila njezin dekolte i iskombiniravši uz to predimenzioniranu torbu, njezin prijatelj i kolega, ravnatelj splitskog Gradskog kazališta mladih Ivo Perkušić odlučio se za ležerniju varijantu.

Perkušić nije puno riskirao, pa je odabrao bijele, malo potkraćene traperice i bijeli T-shirt s prepoznatljivim Missonijevim printom. A ono što upada u oko odabir je njegove obuće.

  • +6
Premijera drame 'Gazdarica' u izvedbi HNK Split Izvor: Cropix / Autor: Jakov Prkic

Glumac, pjevač i ravnatelj odabrao je popularni model Birkenstock sandala Arizona, s dva remena i u sivoj boji. Riječ je o modelu čija popularnost iz sezone u sezonu ne blijedi, a pojavile su se čak i u hit filmu 'Barbie' s Margot Robbie.

Na modnoj sceni prisutne od 1973. godine, natikače Arizona brenda Birkenstock osvojile su naklonost brojnih ljubitelja mode i udobne obuće diljem svijeta. Njihovim dizajnom poigrali su se i brojni dizajnerski brendovi u sklopu Birkenstockove lukusuzne linije 1774, a brend je ove godine na poseban način odlučio obilježiti jubilarnu, 50. godišnjicu lansiranja svog najprodavanijeg modela.

Birkenstock Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Navedeno je učinio lansiranjem ograničene serije od 1973 para svojih legendarnih natikača, uz čiju se kupnju dobivaju čarape.