JENNIFER LAWRENCE

Svi ih vole: Ni slavna oskarovka ne može odoljeti najpopopularnijoj ljetnoj obući

09.08.2023 u 09:29

  • +3

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, talentirana glumica koja sa svojim novim filmom 'Cura za sve' samo niže uspjehe, u slobodno vrijeme voli udobne kombinacije u kojima se osjeća ugodno

Slavna oskarovka koja redovito briljira na crvenom tepihu, uputila se na trening pilatesa u ležernom izdanju koje joj je odlično pristajalo.

Lijepa 33-godišnjakinja vješto je iskombinirala sivi T-shirt s tajicama, a u ovaj casual look uspješno je inkorporirala jedan od najpopularnijih ljetnih modela obuće koji godinama ne silazi s top ljestvica popularnosti.

  • +2
Birkenstock Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Radi se naravno o Birkenstock natikačama, prepoznatljivom modelu 'Arizona' s dva remena čija popularnost iz sezone u sezonu ne blijedi, a pojavile su se čak i u hit filmu 'Barbie' s Margot Robbie.

JENNIFER LAWRENCE

Ova jednostavna, a tako elegantna haljina pravo je ljetno savršenstvo

Pogledaj galeriju

Birkenstock natikače u crnoj boji, J-Law je pomalo neobično iskombinirala sa šarenim čarapama, a ovaj cool dnevni look dodatno je nadogradila plavo-crvenom šiltericom Polo Ralph Lauren i sunčanim naočalama.

Inače, i Kendall Jenner je uočena sa sličnom kombinacijom popularnih 'birki' s čarapama koja nikako ne može proći nezapaženo.

Lawrence je velika ljubiteljica elegantnih dizajnerskih torbica pa je svoj cool look zaokružila s divnom maslinastozelenom torbom na preklop Loewe Puzzle.