NOSE SE KOCKICE

Ni Kate Middleton nije odoljela modnom klasiku koji je i ove sezone apsolutni hit

06.10.2020 u 18:53

Bionic
Reading

Stigavši u posjet studentima na fakultetu u Derbyju, kako bi iz prve ruke doznala koliko je pandemija koronavirusa utjecala na život studenata, Kate Middleton i ovoga je puta pomno pazila da bude odjevena u skladu s prigodom. Ljubiteljica mode još je jednom pokazala da itekako prati trendove, pa se odlučila za karirani uzorak na kaputu

38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea i ovoga je puta pazila na epidemiološke mjere, pa je na licu nosila već svima dobro znanu zaštitnu masku cvjetnog uzorka londonskog brenda Amaia, čija je cijena 125 kuna. Trendi pamučna maska koja sadrži sadrži i sloj od 50 gr TNT filtra radi dodatne sigurnosti, a cvjetni uzorak rasprodan je gotovo istog dana kada se Kate Middleton prvi puta pojavila s njom na licu.

No, ovoga puta cvjetni uzorak na njezinoj maski pao je u drugi plan zahvaljujući bež kariranom kaputu (2071 kuna), kao i vesti od kašmira (990 kuna), a sve s potpisom poznatog high street branda Massimo Dutti. Uz to su se savršeno uklopile jednostavne crne hlače, kao i crne Gianvito Rossi salonke od brušene kože (4326 kuna).

Cjelokupni dojam zaokružila je jednostavnom personaliziranom ogrlicom All The Falling Stars s tri mala kružića, od kojih svaki ima ugravirane inicijale svoje djece.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, karirani uzorak u svim svojim inačicama svake godine uspijeva tradicionalno zablistati u sezoni jesen/zima i u narednim će mjesecima uvjerljivo dominirati modnom scenom.

Ovaj popularan uzorak, koji je veliku slavu doživio ludih 70-ih godina, poznate zaljubljenice u modu najviše vole isticati u formi kompleta i kaputa na dvoredno kopčanje inspiriranih muškim stilom odijevanja, a svojim stajlinzima ponovno su uspjele dokazati da će ovaj modni klasik u svijetu uzoraka idealno funkcionirati u kombinaciji s različitim modelima trendovske odjeće, obuće i modnih dodataka.

  • +6
Street style - nosi se karirano Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia