trendi izdanja

Ni Iva Jerković nije odoljela hit hlačama od samo 200 kuna

15.05.2017 u 14:24

Bionic
Reading

Protekli vikend u Zagrebu je otvoren prvi specijalizirani dućan kultnog brazilskog brenda japanki, a na otvorenje su došla mnoga poznata lica, između kojih se istaknula nekadašnja manekenka Iva Jerković. Pozirala je uvijek široka osmijeha u outfitu vrijednom tek 300-tinjak kuna

U bijelim Zarinim hlačama s resicama, koje su s polica brzo razgrabile sve hrvatske trendseterice, te trenutno vrlo popularnoj širokoj majici kratkih rukava s rock natpisom, koja se može naći u istoj trgovini, pozirala je na otvorenju prve hrvatske specijalizirane Havaianasove trgovine nekadašnja manekenka Iva Jerković. Cijeli je stajling zato podignula skupocjenim cipelama s najpoznatijim crvenim potplatima.

Ulicama moga grada... 🌞#zagrebcity #croatia

A post shared by Iva Jerković (@ivajerkovic) on

Uvijek dobro raspoloženoj Ivi pridružile su se još dvije njezine imenjakinje, nekadašnja kolegica s modnih pista Iva Balaban, koja je uvijek u skladu s trendovima u širokoj bijeloj košulji, trapericama i trenutno neizostavnim Guccijevim mokasinama, dok je televizijska voditeljica Iva Šulentić oduševila u ležernom dnevnom izdanju, savršeno uskladivši široke prugaste hlače sa strogo poslovnim, sivim sakoom. Simpatična je voditeljica sve podignula zanimljivim modelom bijele clutch torbice. 

  • +3
Brazilski ljetni brend u Zagrebu Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Osim spomenutih dama, na događanju su spremno pozirale glumica Ecija Ojdanić, manekenka Anita Dujić i Nikolina Pišek, kao i arhitekt Ante Vrban koji je došao u društvu svog kućnog ljubimca.