stop Borama!

Iva Jerković otkrila tajnu svoje ljepote

05.05.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Lijepu manekenku mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica. 35-godišnja Iva Jerković veliku brigu posvećuje svom izgledu, stoga se u javnosti uvijek pojavljuje pomno dotjerana, a najveći joj je izazov to kako barem nakratko zaustaviti starenje

Brojna poznata lica, mahom žene pohrlile su u vidikovac Zagreb eye kako bi iz prve ruke doznale sve o novom, kako su ga nazvali, revolucionarnom napitku koji zbog svog jedinstvenog sastava osigurava optimalnu funkciju i zdravlje kože.

  • +10
Predstavljanje anti-age napitka Izvor: Promo fotografije / Autor: Klinka PR

Budući da je briga o vlastitoj ljepoti i zdravoj koži neizbježan dio svakodnevice, ne čudi što su se tamo zatekle Iva Jerković, Petra Dugandžić, Pamela Ramljak, Lana Pavić, Daniela Trbović, ali i najdugovječnija hrvatska manekenka Zvončica Vučković.

Zaštitno lice, ujedno ambasadorica ovog brenda, postala je lijepa manekenka Iva Jerković. 'Nikada ne volim govoriti o ljepoti jer je ona prolazna, ali vjerujem da ću ovime promijeniti i svoju percepciju brige o koži i da ću malo utegnuti ove bore te bar nakratko zaustaviti starenje, što je svakoj ženi najveći izazov', izjavila je Iva.