DOSADNI STAJLINZI

Zašto se Kate Middleton odijeva tako staromodno

04.04.2017 u 10:06

Bionic
Reading

Iako je Kate Middleton uzor svim ženama koje njeguju damski stil, njezine modne kombinacije katkad znaju biti suhoparne te često djeluju kao da su namijenjene starijim ženama. Modni stručnjaci tvrde da vojvotkinja od Cambridgea zbog manjka samopouzdanja kada je moda u pitanju, pribjegava sigurnijim izdanjima, no u njezinu slučaju siguran stajling znači kopirani stajling, i to ne bilo koga, već dvostruko starijih članica kraljevske obitelji

Iako uvijek izgleda savršeno dotjerano u haljinama i kostimima koji prate liniju tijela i naglašavaju vojvotkinjin uzak struk, ne možemo a da se ne zapitamo zbog čega se 35-godišnja vojvotkinja od Cambridgea odijeva poput dvostruko starijih britanskih plemkinja?

Iako je u tridesetima, Kate Middleton bira outfite gotovo identične onima koje nose princeza Anne (66), vojvotkinja Camilla (69), pa čak i kraljica  Elizabeta II. (90) koja je gotovo trostruko starija od mlade Kate.

Modni stručnjaci tvrde kako Kate Middleton najvjerojatnije nedostaje samopouzdanja kada je pitanju poigravanje s modom, zbog čega je odlučila kopirati stajlinge starijih i iskusnijih članica kraljevske obitelji.

Stilistica slavnih Naomi Isted izjavila je za Daily Mail kako vojvotkinja 'najradije bira klasične i tradicionalne stilove. Međutim, koliko god takav stil bio formalan, s vremenom ponekad može biti nepotreban. Katkad joj nedostaje samopouzdanja, zbog čega bira pretjerano formalne modne kombinacije'.

Na gala večeri u Nacionalnoj galeriji u londonu, Kate je odjenula zelenu čipkastu haljinu, gotovo identičnu onoj koju je nekoliko dana ranije nosila vojvotkinja Camilla, a jedan od njezinih najbizarnijih stajlinga je onaj sličan kraljici Elizabeti II. kada je Kate odjenula bijelu haljinu s plavim uzorkom, vrlo sličnu kraljičinoj haljini.

'Vojvotkinja se nastoji odijevati primjereno, zbog čega ponekad djeluje starije, a takvo odijevanje odgovara njezinim kraljevskim dužnostima' istaknula je stilistica Natalie Robinson.

Modna stručnjakinja koja odijeva holivudsku A listu, vojvotkinji od Cambridgea sugerirala je izraženiji nakit koji će podignuti njezine stajlinge i učiniti ih primjerenijim njezinim godinama, a istovremeno će ostati sofisticirani i primjereni jednoj plemkinji.

'Bilo bi dobro kada bi dodala malo više boje u svoje kombinacije u formi statement nakita ili kada bi odjenula kraću haljinu, što ponekad zna odabrati', rekla je Robinson.