TUŽAN ODLAZAK

Netom prije smrti rekla da neće iznevjeriti sinove

08.04.2014 u 12:13

Bionic
Reading

'Neću iznevjeriti sinove, nikada i nizašto', rekla je mlada Peaches Geldof u posljednjem intervjuu koji je dala ni mjesec dana prije smrti

Iako su medicinske pretrage mladoj Peaches prognozirale da nikada neće moći imati djecu, zatrudnjela je s prvim sinom, a da pet mjeseci to uopće nije znala.

Upravo su joj sinovi, kako je izjavila u jednom intervjuu, pomogli da nadvlada problematično djetinjstvo, a naglasila je kako je to što je postala mama najbolja stvar koju je učinila.

Za časopis Mother & Baby koji je orijentiran na povezujuće roditeljstvo, koje podrazumijeva spavanje u istoj sobi, u istom krevetu s bebom, dojenje, 25-godišnja Peaches rekla je da prakticira taj tip roditeljstva, ali da je ponekad jako iscrpljena.
Otkrila je i kako joj je suprug Tom Cohen velika podrška.


'Postati majka bilo je napokon postati svoja', rekla je tada, a uskoro je, upravo u tom časopisu trebala početi pisati kolumnu, prepunu svojih savjeta i iskustava u odgoju djece.

Otkrila je i kako je njezina dadilja Nina prakticirala takav povezujući odgoj, što joj je puno pomoglo nakon razvoda roditelja, kada je ona imala samo sedam godina.

Sa trinaest godina su joj pak rekli da zbog policističnih jajnika vjerojatno neće moći imati djecu. Iako je s dečkima pričala o tome kako će im djeca izgledati, nikada nije otkrila da ona vjerojatno nikada neće moći imati djecu.

'Znala sam da djece neće biti i plakala bih danima', izjavila je. Kada je zatrudnjela sa svojim prvim sinom, pet mjeseci nije znala da je trudna, a tek se nakon šest testova usudila se nadati da u njoj raste novi život.
Kada je rodila svog prvog sina Astalu, 'savršenog, ozbiljne male face', osjetila je čistu radost i znala je da je njezin sin čekao pravi trenutak da dođe.

Druga trudnoća, kako je tada otkrila došla je slučajno, jer nije znala da može zatrudnjeti dok doji. No i drugog je sina dočekala s radošću.

Mala razlika između prvog i drugog djeteta, samo godina dana, naime, bila je iscrpljujuća, ali izjavila je kako ih obožava voljeti i biti uz njih. Suprugu je pak rekla da ima strpljenje sveca.

Peaches je nažalost pronađena mrtva, a njezina tri mušketira ostala su iza nje.

Dirljive riječi za svoju voljenu suprugu uputio je i suprug Thomas Cohen.

'Moja voljena supruga Peaches bila je obožavana. Voljeli smo je ja i naši sinovi. Odgojit ću ih da nose majku u srcu svaki dan. Voljet ćemo je zauvijek', rekao je Cohen.