FASHION GURU

Severina zasjala u maniri velike zvijezde u haljini koja itekako podilazi njezinoj istreniranoj figuri

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 12.09.2019 12:31
  • Objavljeno 12.09.2019 u 12:31
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Na predstavljanju HRT-ove jesenske sheme pojavila se i Severina u odličnom stajlingu, kojem ni za kritiku uvijek raspoložen Fashion Guru nije mogao naći zamjerke

Naša državna dalekovidnica objavila je svoju jesensku shemu u kojoj se našao red nekih izmišljenih doku serija, pa red političkih, rekao bih isto izmišljenih, a nađe se tu i red, a čega drugo nego kuhanja, jer Hrvati imaju veliku kuhinju kao Talijani pa zato imamo toliko kulinarskih showova... Jedina svijetla točka tog predstavljanja bila je Severina.

Pojavila se naša Sevka na Prisavlju u maniri velike zvijezde u haljini koja itekako podilazi njezinoj istreniranoj figuri. Uzorak na haljini već je dovoljno zanimljiv sam po sebi da ne zahtijeva puno nakita ni neke lude cipele.

Dovoljan je ovaj prorez koji naglašava seksipilnost, koja je njezin zaštitni znak, a vidim i da se vratila valovima u kosi, no jedino se nadam da joj to neće ući u naviku jer smo ih se, bome, nagledali.

  • +25
  • +22

Prezentacija jesenske sheme HRT-a

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Sevka je opet pokazala da raskošne toalete nisu odraz glamura, već je zapravo najbitnije kako netko nosi kreaciju, a ona je već nebrojeno puta pokazala da jednako uspješno može isfurati štogod da stavi na sebe.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!