super popusti za božićni shopping

Neodoljiva XMAS ponuda Designer Outleta Croatia. Najpoželjnije božićne kombinacije snižene do 70%

08.12.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Prosinac je mjesec božićnih zabava, domjenaka, druženja i izlazaka, no ove smo godine primorani prilagoditi se nekim novim uvjetima. Pred sami kraj godine, u kojoj je gotovo nemoguće planirati, ipak smo se prepustili blagdanskom ugođaju

Ove ćemo godine morati pronaći zlatnu sredinu između božićnih i novogodišnjih partija na kakve smo navikli i trenutne globalne situacije koja sprječava njihovo planiranje, ali nismo se spremni odreći baš svih čarolija koje donosi ovo doba godine, a jedna od njih je i božićni shopping.

Osim kupovine poklona, ovaj period godine donosi i odabir blagdanskih outfita koji moraju biti posebniji od onog koji nosimo cijele godine, a zimska kolekcija Designer Outleta Croatia i 70% popusta zvuči kao savršena prilika za izbor omiljene kombinacije. Iako smo cijelu godinu naglasak stavljali na udobnost i većinu vremena provodili u nekim ležernijim izdanjima, ususret blagdanima ipak želimo ostaviti dojam glamura i svečanosti. Puloveri, košulje, haljine i čizme apsolutni su must have i volimo ih nositi na bezbroj načina. Upravo su to komadi kojih se ne želimo odreći niti ove drugačije godine, a ne možemo se oduprijeti ni crveno-crnim kombinacijama koje su prve na listi prilikom odabira božićnih outfita.

XMAS ponuda Designer Outleta Croatia donosi širok izbor odjevnih komada poznatih svjetskih brendova, a u novootvorenoj Hugo Boss trgovini možete pronaći savršene komade koji će vašim blagdanskim outfitima dati iznimnu dozu elegancije.

Drugi četvrtak u mjesecu, poznatiji kao Mrak četvrtak u Designer Outletu Croatia donosi dodanih 30% na već snižene outlet cijene pa vas 10.12. očekuju još niže cijene na ponudu brendova poput Hugo Boss, XYZ, Armani Exchange, Replay, Guess i Pepe Jeans.

Savršene blagdanske outfite za kraj ove ne tako savršene godine potražite u Designer Outletu Croatia i na designeroutletcroatia.com.