UVIJEK U TRENDU

Trudnička odjeća nije za nju: Emily Ratajkowski ne odriče se svojih traperica i majica u jarkim tonovima

11.12.2020 u 15:51

Bionic
Reading

Buduća mama manekenka Emily Ratajkowski (29) ne propušta redovite šetnje kako bi ostala u top formi

Emily ne krije koliko se veseli majčinstvu pa svaku prigodu koristi kako bi pokazala svoj rastući trbuščić.

Lijepa brineta koja je svjetsku slavu stekla pojavljivanjem u kontroverznom spotu Blurred Lines Robina Thickea, dobro je upućena u modne trendove te svoje outfite osmišljava s puno pozornosti.

Za ljepoticu koja će prvi puta postati majka, udobnost je u ovom trenutku najvažnija pa se vrtoglave štikle, pripijene mini haljine i seksi komade, zamijenila comfy odjećom u kojoj se dobro osjeća.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emily je bilo teško ne primijetiti u još jednom izdanju bez greške u kratkoj žutoj majici i izblijedjelim trapericama niskog struka upotpunivši look bijelim tenisicama, sunčanim naočalima i zaštitnom maskom.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka, glumica i poduzetnica objavila je sretnu vijest o prinovi ove jeseni, dolazak bebe jako je razveselio i njezinog supruga, Sebastiana Bear-McClarda s kojim se vjenčala prije dvije godine nakon samo nekoliko tjedana veze.

Emily se pojavila na naslovnicama poznatih magazina poput Voguea, Harper's Bazaara i InStyle, a okušala se i kao glumica. 

Glumila je u psihološkom trileru 'Nestala' iz 2014. u društvu poznatih glumaca Bena Afflecka i Rosamund Pike kao i u seriji 'Entourage', a lansirala je i svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom Inamorata.