LILY ALDRIDGE

Nema tko se nije okrenuo za lijepom brinetom u crvenoj haljini

24.10.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Brojne američke zvijezde okupile su se sinoć u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku na svjetskoj premijeri HBO-ova dokumentarnog filma 'Very Ralph'. U moru odlično odjevenih dama, najviše pažnje privukla je slavna manekenka i Victorijina anđelica Lily Aldridge koja je na crvenom tepihu blistala u elegantnoj crvenoj haljini

Zanosna brineta malo koga je ostavila ravnodušnim kada se na crvenom tepihu u New Yorku pojavila u glamuroznoj crvenoj haljini od satena, istaknuvši svoju vitku figuru koju je u zavidnom vremenu dovela do savršenstva, iako je prije svega devet mjeseci postala majka po drugi put.

Zahvaljujući elegantnoj haljini s potpisom modne kuće Ralph Lauren manekenka Lily Aldridge ukrala je sve poglede na crvenom tepihu, bacivši u drugi plan brojne slavne ljepotice.

  • +6
Lily Aldridge Izvor: Profimedia / Autor: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Jednostavna, a istovremeno vrlo elegantna i seksi haljina bez naramenica, ravno rezanog dekoltea odličan je izbor za sve one dame koje žele prikriti višak na trbuhu, obzirom da nabrani dio na struku kamuflira eventualne naslage u predjelu trbuha.

Lijepa brineta, koja je od 2010. godine u braku s frontmenom grupe Kings of Leon, Calebom Followillom, cjelokupan stajling zaokružila je elegantnim crvenim sandalama na petu i dijamantnim naušnicama, dok je kosu za ovu prigodu odlučila nositi spuštenu i stiliziranu u nježne valove.