LILY ALDRIDGE

Ni ona ne može odoljeti torbici koja je ove sezone apsolutni hit

26.07.2019 u 12:10

Bionic
Reading

Nakon što je brojne obožavatelje nedavno iznenadila drastičnom promjenom imidža u znaku platinasto plave kose, poznata američka manekenka Lily Aldridge na ulicama New Yorka dokazala je kako je ipak riječ o periki, prošetavši s torbicom koja slovi za ultimativni hit sezone

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice i supruga rokera Caleba Followilla iz benda Kings of Leon, Lily Aldridge, trenutno boravi u New Yorku gdje je dežurne paparazzo fotografe počastila zanimljivim, dnevnim izdanjem u znaku maslinasto zelenih tonova.

Koliko je dobro upućena u aktualne modne trendove, slavna brineta dokazala je uskočivši u zanimljiv model 'radničkog' kombinezona u znaku efekta color-block kojeg je činila trobojna tkanina u zelenim tonovima.

Lily Aldridge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inspiriran popularnim safari stilom odijevanja, spomenuti kombinezon stiže s potpisom Isabel Marant, a slavna manekenka pridružila mu je takozvane 'zgužvane' gležnjače od brušene kože u boji pijeska koje, poput kombinezona, potpisuje popularni francuski brend.

Dnevno izdanje s trendovskim predznakom, Lily Aldridge dodatno je podebljala dodatkom hit torbice sezone s potpisom klasičnog talijanskog brenda Bottega Veneta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Caramel latte 🥛🌰

Objavu dijeli Beatrice Gutu (@beatrice.gutu)

Riječ je o mekanom i nestrukturiranom modelu torbice clutch koja nosi The Pouch i predstavlja jedan je od prvih modnih predmeta koje je britanski dizajner Daniel Lee stvorio nakon preuzimanje funkcije kreativnog direktora modne kuće Bottega Veneta.

Nalik Lily Aldridge, koja je odabrala model u boji karamele, torbicu Pouch posjeduju jedne od najutjecajnijih street style zvijezda o čemu dovoljno svjedoče modni prizori na ulicama svjetskih prijestolnica tijekom novih izdanja tjedana mode.

Zahvaljujući ovoj 'it' torbi, modeli torbica clutch nesumnjivo će obilježiti novu modnu sezonu s brojnim brendovima koji neizbježno slijede primjer modne kuće Bottega Veneta kreirajući vlastite verzije.