AMANDA HOLDEN

Nema tko se nije okrenuo: Slavna plavuša ponovno privlačila poglede zaboravivši na grudnjak

26.06.2020 u 20:12

Bionic
Reading

Amanda Holden, 49-godišnja voditeljica i članica žirija talent showa 'Britain's Got Talent', ponosi se svojom isklesanom figuru koju rado pokazuje u izazovnim kreacijama

Amanda je ponovno bila u središtu pozornosti prilikom šetnje londonskim ulicama u odvažnoj kombinaciji koju bi se rijetko tko usudio nositi.

  • +3
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna ljepotica njeguje ženstveni stil, a često se njezini modni odabiri nađu i na udaru modnih kritičara koji joj prigovaraju što katkad ne nosi grudnjak.

No čini se da to plavokosu Britanku nimalo ne zabrinjava-

Zgodnu voditeljicu pratili su mnogi pogledi u seksi haljini od satena asimetričnog kroja u raskošnoj zelenoj nijansi s potpisom brenda Reiss, a ovaj cool ljetni look koju bi se tek rijetki usudili nositi upotpunila je sandalama bež boje s tankim remenom kakve su must have unazad nekoliko sezona.

Amanda koja je voditeljica na Heart Radio Breakfast Show pokazala je u ovoj kombinaciji svoj osunčani ten, a besprijekorni je stajling upotpunila kožnom torbom u zelenoj i sunčanim naočalima s okvirima od kornjačevine koje su se sjajno uklopile u ovaj efektni ljetni outfit.

  • +9
Amanda Holden Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amanda je godinama je u braku s glazbenikom Chrisom Hughesom (66) i ponosni su roditelji dvije kćeri.