sofia richie

Ne zovu je uzalud najmoćnijom 'it' djevojkom: Ove fantastične cipele jesenski su hit

31.08.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih 'it' djevojki današnjice Sofia Richie na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija kojima je otkrila odličnu odjevnu kombinaciju, još jednu vrijednu kopiranja

Tri fotografije koje prikazuju njezin još jedan besprijekoran stajling Sofia Richie popratila je opisom: 'Bordeaux sezona' te dodala emotikon u obliku srca. I dok se njezin najnoviji stajling sastojao u jednakoj mjeri udobne i laskave, sive suknje, bijelog tankog remena kojim je istaknula struk te topa u boji vina i torbice u istoj nijansi, najviše pažnje privukao je Sofijin izbor cipela.

Naime, zvijezda društvenih mreža obula je par 'Lana' salonki u bež boji čiji dizajn potpisuje The Row, brend koji je utjelovljuje profinjen stil i 'tihi' luksuz, inače vrlo poželjan posljednjih nekoliko sezona. S maloprodajnom cijenom od 1090 dolara, 'Lana' cipele dizajnirane su s naglašenim šiljatim vrhovima, četvrtastom potpeticom i geometrijski oštrim izrezom koji zajedno stvaraju tako chic, modernu siluetu. Izrađene su od sjajne lakirane kože u nijansi pijeska koja ide uz gotovo sve.

Ono što privlači posebnu pažnju su oštri, trokutasto oblikovani izrezi s gornje strane koji uokviruju stopalo, a tu su i četvrtasti vrhovi te i čvrsta konstrukcija koja omogućuje udobno hodanje.

Iako jednostavne konstrukcije i boje, The Row salonke osigurale su Sofijinom izgledu čvrstu i neutralnu osnovu. Inače neutralne salonke u nijansama bijele, bež, smeđe, pa čak i crne često svakoj kombinaciji daju čist, fluidan izgled osobito u kombinaciji sa šarenijim ili odvažnijim komadima. Cipele špic vrhova, posebno one neutralnih nijansi, omiljeni su stilski izboru mnogih slavnih osoba, uključujući i Sofiju Richie čiji se stil izaziva veliku pažnju posljednjih mjeseci.

Vjenčanje godine na Azurnoj obali

Mladenka je blistala od sreće: Pogledajte tko je od slavnih bio na vjenčanju Sofie Richie

Pogledaj galeriju