RUŽNA BORBA

Nema kraja drami u životu Halle Berry

28.11.2012 u 08:36

Bionic
Reading

Gabriel Aubry nije uspio u svom pokušaju da mu se ukine nalog o zabrani posjećivanja kćeri Nahle, a sada kani podnijeti zahtjev da se zaručniku Halle Berry zabrani svaki kontakt s njegovom kćeri

Francusko-kanadski model podnio je žalbu na nalog koji mu je u utorak izdao sud u Los Angelesu nakon tuče s Olivierom Martinezom, a kojim mu se zabranjuje da na manje od 100 metara priđe svojojčetverogodišnjoj kćeri, njezinoj majci Halle Berry i Martinezu.

Istog je dana Halle primijećena duboko zamišljena dok je skrivajući se iza tamnih naočala dovela kćer u školu. Halle je bila prisutna kad su se potukli njezin zaručnik i bivši ljubavnik, ali se vjeruje da je s kćeri ušla u kuću kako bi je zaštitila od brutalnih scena, piše Daily Mail
Halleina majka Judith progovorila je u utorak rekavši kako se nada da će se situacija smiriti.

Tuča je bila nastavak spora za skrbništvo kojim Aubry priječi Halle da se s kćerkom preseli u Pariz, a obojica muškaraca tvrde da je tuču započeo onaj drugi. Iako je Aubry uhićen i optužen za napad, također je gore prošao u tuči nakon koje ima podljeve i masnice na licu.

Radaronline piše kako Aubry sada planira zatražiti od suca da zabrani Martinezu posjećivanje njegove kćeri. 'Gabe će zatražiti od suca da zabrani Martinezu kontakte s Nahlom', kaže izvor.