BEZVREMENSKA LJEPOTA

Neke žene ne stare - ovo je jedna od njih

02.09.2013 u 11:13

  • +6

Christy Turlington kao da uopće ne stari

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Bionic
Reading

Ljepota supermodela devedesetih, među kojima je i slavna Christy Turlington, kao da ne blijedi. Nikad nije išla pod nož, prakticira jogu, a nedavno je zabljesnula u kampanji Calvina Kleina

Lijepa 44-godišnjakinja nikada nije išla pod nož, prakticira jogu, zdravo se hrani i izgleda jednostavno božanstveno.

Nedavno ju je za novu kampanju angažirao Calvin Klein, a zamijenila je 15 godina mlađu djevojku. Fotografije su se očekivale s nestrpljenjem, a 178 centimetara visoka Turlington izgleda neodoljivo na njima - za nju vrijeme kao da je stalo. Potražili smo sliku s početka njezine karijere i iako je od djevojke odrasla u prekrasnu ženu, godine su je, bar što se tiče nekih znakova starenja, zaobišle.

Upravo je za Calvina Kleina davne 1987. godine nosila svoju prvu reviju, a inače je bila njegova glavna manekenka do 2007. godine. Christy prakticira jogu tri dana u tjednu svako jutro, premda priznaje da nije jutarnji tip, i to od 18. godine.


Svojedobno je priznala da je pušila do 26. godine, no, bar što se fizičkog izgleda tiče, ta ružna navika nije na njoj ostavila traga. Kasnije je postala glasna zagovornica borbe protiv pušenja.

Lijepa Christy nedavno je otkrila tajnu svoje besprijekorne kože za čiju ljepotu, kaže, nisu zaslužni ni igle ni kirurški noževi, već četkiceza make up.

'Ne znam, to postaje sve čudnije', rekla je svojedobno za Harper's Bazaar, osvrćući se na plastičnu kirurgiju. 'Možda će doći vrijeme u kojem ću biti čudakinja jer jedina nisam to napravila. No radije ću biti jedna jedina preživjela, a u tom ću slučaju cijelu godinu nositi majice uz vrat', komentirala je ljepotica.

Na snimanju za najnoviju kampanju fotograf joj je rekao da, kada se smije, izgleda kao da ima 16, a zanosna majka dvoje djece priznaje da je zadovoljna time što vježba i zdravo se hrani, ali da joj se s 44 nije baš najjednostavnije skinuti u donje rublje.

Lijepa manekenka nedavno je doživjela kritiku slavne Kate Moss jer ju je vidjela u vesti. 'Mislim, o vesti možeš misliti, ali je ne možeš nositi', rekla je Kate. No Christy se samo nasmijala na to, očito dobro poznajući Kate, i rekavši da se ona zna šaliti te da će svakako idući put kad je vidi obući nešto s potpisom modne kuće Versace.