SEVERINA:

'Neke stvari dođu kad im se najmanje nadaš'

19.03.2014 u 09:37

Bionic
Reading

Nakon operacije prednjeg križnog ligamenta, kojoj je bila podvrgnuta 4. ožujka, Severina Vučković opisuje kako teče oporavak i kako provodi bolovanje koje će trajati nekoliko mjeseci

Da njezina publika mjesecima ne bi bila zakinuta, pobrinula se netom uoči zahvata te je snimila videospot za pjesmu 'Alcatraz', prvi singl s nadolazećeg albuma, a gledatelji spot mogu vidjeti tek 24. ožujka.


Severina je za Story objasnila kako se osjeća te zašto operacija ima sličnosti s pričama o ljubavi.

'To je nešto što me očito strpljivo čekalo. Čekalo je trenutak kad ću već pokidane ligamente dokusuriti nekim nezgodnim pokretom i kad će kapitulirati desna nožica, i to baš u trenucima odmora, na Maldivima. Prošla sam cijelu turneju, probe, koreografije i ništa. Neke stvari strpljivo čekaju i dođu kad im se najmanje nadaš. To valjda znate i iz priča o ljubavi… Moja desna noga prvi je put pokleknula početkom ljeta 2006., taman kad sam trebali krenuti na ljetnu turneju, otišla je zglobna košćica. Četiri godine nakon toga, 2010., na stageu sam skakala s podesta bubnjara (kunem vam se, to sam napravila 200 puta) i tad mi je puknuo meniskus pa sam načela prednji križni. Evo, i sad 2014., hm, moja desna noga kao da prati Svjetsko nogometno prvenstvo i operiram je svake četiri godine. Operacija je prošla izvrsno, zahvaljujem docentu Damiru Hudetzu', rekla je Severina koja se zagledala u budućnost te najavila novi album, novu turneju, ali prije svega – skorašnju veliku proslavu svog 42. rođendana.