SENNA M NA PORINU

Nekadašnja zvijezda sada je uspješan poduzetnik

28.06.2014 u 13:34

  • +11

Poznati na dodjeli Porina

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

U zabačenim, mračnim kutovima dvorane Hypo Centra, iz koje se izravno na HRT-u prikazivala 21. dodjela diskografskih nagrada Porin, bivša glazbena zvijezda Senna M imao je sasvim drugačiju ulogu - njegova misija bili su specijalni efekti

Nekadašnja dance zvijezda Senad Galijašević, svima znan po imenu Senna M, na Porinu je dao sve od sebe kako bi izravnom prijenosu Porina dao posebnu čaroliju.


'Moje je zaduženje bilo da izazovem Dolly zoom efekt za koji su zaduženi specijalni nosači kamera. Dobili smo ga pomoću kolica koja nose kameru, a to je baš moj proizvod. Imam ih na dvije bine. Ta su kolica smještena ispod bine pa se pomoću tih kamera dobiju specijalni kadrovi. Nešto drugačije, kako ja to i volim', rekao nam je Senna M koji uživa u svojoj misiji.

'Cijelog života sam s kamerama, samo sam zamijenio strane. Bio sam ispred, a sada sam iza kamere. Snimao sam mnoge spotove i zaljubio sam se u ljepotu tog 3D efekta, kad dobiješ putujuću sliku. U svijetu putujem puno po sajmovima i otimam nagrade', kaže uspješni poduzetnik kojem nije žao što na Porinu nije ispred kamere.

'Prestao sam se baviti glazbom kada je Porin počeo, no možda ga dobijem jednom za životno djelo. Puno mojih pulena dobilo je nagrade. Recimo, Miro Buljan je moj učenik koji je odrastao u mom studiju', kaže Senna M koji je veliki zaljubljenik u robotiku, a svoju je strast pretvorio u uspješan posao.