ALI SMO IH ULOVILI

Neda Parmać skrivala dečka po Opatiji

05.03.2010 u 18:44

Bionic
Reading

Iako smo snimili dečka Nede Parmać kako sjedi za stolom s njezinim kolegicama, točnije Nikom Antolos, par nije bio oduševljen tom činjenicom, te nam je njezin dečko poručio da prvo mora pitati djevojku želi li se fotografirati s njim u javnosti

Iako nikada nije htjela otkrivati detalje svog privatnog života, Neda Parmać, članica grupe Femminem, konačno se pojavila sa svojim dečkom, i to u Opatiji, gdje se natječe za ulazak u finale ovogodišnje Dore. Dok je sjedila u restoranu hotela Imperial s članicama benda, pridružio im se Nedin dečko, koji je bio prilično uplašen kad je ugledao fotografa tportala, te je pokušao pobjeći.

Kasnije smo sreli dotičnog ljepotana ispred hotela, ali nas je lijepo zamolio da ga ne fotografiramo. Usput je rekao da on nije tip za naslikavanja te da prati djevojku na svim važnijim događanjima, ali ne zbog publiciteta, već joj želi biti podrška.

Na kraju je zaključio da žuri u hotelsku sobu u kojoj ga je čekala Neda. U neslužbenom razgovoru također je istaknuo da mora pitati djevojku želi li da se njihova veza obznani te da ih fotografiramo zajedno.

  Lucija Bušić