ŠTO PRIMJEĆUJU

Nećete vjerovati što muškarce odbija

28.06.2013 u 10:02

Bionic
Reading

Žene ponekad rade neke stvari kad je njega i ljepota u pitanju koje muškarci ne vole, dapače odbojne su im

Evo što njih kod beauty rutine može zaista odbiti:

Previše parfema Muškarci vole kad im lijepo mirišete, ali ipak nemojte pretjerivati: premda biste se najradije okupali u omiljenom parfemu, tri puta se pošpricajte i to je sasvim dovoljno.

Previše podloge i pudera Ne sviđa im se kada na lice stavite previše pudera i općenito make upa. Osim što ste prekrili potpuno svoju kožu dok se budete grlili šminkom ćete prekriti i njega. Višak pudera odstranite spužvicom i probajte se držati one 'manje je više'.


Prenaglašene trepavice Previše maskare na trepavicama koje prijete da će ga ubosti ili se u najmanju ruku zapetljati muškarcima nisu baš privlačne. Malo maskare vaše će oči učiniti seksi, pomalo nevinima, a neće izgledati kao da imaju zaseban život, neovisan od vašeg lica.

Suha koža Nema ništa seksi kod suhih nogu, grubih laktova i popucalih stopala. Na tijelo nanosite bogato hidratizirajuće mlijeko, i to čim izađete ispod tuša. Neće moći skinuti ruke s vas.

Žuti zubi Tko se želi ljubiti s nekim tko ima žute ili sivkaste zube? Za bijele zube koristite specijalne paste za izbjeljivanje.

Ljepljivo sjajilo Ima sjajila za usne koja daju lijepi izgled, ali i onih ljepljivih koja prijete da će ga zalijepiti za vas. Neka vaše usne budu spremne za ljubljenje s kvalitetnim sjajilima za usne.

Narančasti umjetni ten Malo brončanog sjaja je lijepo, no kada pretjerate i postanete narančasti, onda to više ne izgleda lijepo. Igrajte na sigurno i birajte one bronzere za tijelo koji su samo jednu do dvije nijanse tamniji od vaše kože.

Ljepljiva čvrsta kosa Nijedan muškarac ne voli kada je kosa njegove drage utegnuta i zalijepljena raznim gelovima i sprejevima za kosu. Vole prirodni look i mogućnost da svojim prstima prođu kroz vašu mekanu i podatnu kosu.

Previše naglašen make up smokey eyes
Suptilno našminkane oči tehnikom smokey eyes je ok. No previše dramatičan i tamni look nije baš privlačan.

Čudni umeci u kosi Muškarci vole jednostavnost. Čudno perje, lance, ekstenzije i ostale neobične dodatke ostavite za scenski nastup poznatih.