NEOBIČAN SAVJET

Nećete vjerovati što je otkrila Ella Dvornik

10.12.2012 u 17:16

Bionic
Reading

Pjevačica Ella Dvornik u intervjuu je otkrila svoje velike planove za budućnost te priznala kako se već zamišlja u ulozi majke

U intervjuu za 'Red Carpet' kći pokojnog Dine Dvornika progovorila je o vezi s dečkom Josipom Marićem i planovima za budućnost. Par je u vezi tri godine, a zajedno žive od početka veze.

'On čisti i kuha, a ja sam kreativna', izjavila je Ella i našalila se kako ima traume od čišćenja jer njezinoj mami nitko ne može dovoljno dobro očistiti.

Ella i Josip trenutno su vrlo zaposleni oko useljenja u zajedničku kuću koju tek trebaju namjestiti. 'Snaći ćemo se. Na rate ćemo k'o i sav narod', rekla je Ella te iskreno izjavila kako se u budućnosti vidi u braku i kao majka.

'Ja sam romantičar', zaključila je Ella te se prisjetila i neobičnog savjeta koji joj je davno dao pokojni otac Dino. 'Tad mi je taj njegov savjet bio jako čudan. Rekao mi je 'možeš piti, možeš se drogirati, možeš raditi sve što hoćeš, ali nemoj pušiti cigarete'. To mi je rekao zato jer je znao da neću raditi ništa od ovog dopuštenog, već ću htjeti pušiti upravo cigarete', rekla je Ella te dodala kako još potiskuje da njezinog oca više nema.