STALNO UČE I NAPREDUJU

Recite zbogom alergijama i šmrcanju! Budućnost čišćenja je stigla

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

S vizijom stvaraRecite zbogom alergijama i šmrcanju! Budućnost čišćenja je stiglanja praktičnih robota, tri zaljubljenika u robotiku osnovala su prije trideset godina tvrtku čiji uređaji danas ne samo da su sposobni učiti, nego pokazuju i naznake društvenog života, a najbolji primjer su robotski usisavači Roomba i robotski čistač podova Braava

U vremenima kad je nama kao društvenim bićima druženje ograničeno i svedeno uglavnom na četiri zida vlastitog doma, priča o komunikativnim robotima imunim na koronavirus možda u vama pobudi osjećaj zavisti. Prije nego krenete drvljem i kamenjem na elektroničko-mehaničeke naprave i onoga tko ih je izmislio, primite na znanje da je druželjubivost ovim robotima podarena da biste vi imali više vremena za druženja. Pa makar i u svoja četiri zida!

Riječ je o proizvodima tvrtke iRobot najnovije generacije, čiji se robotski usisavači Roomba i robotski čistač podova Braava mogu međusobno povezati i vaše podove održavati besprijekorno čistima onda kada vama to najviše odgovara.

Tehnologija Imprint ™ koja omogućuje robotima da nauče, mapiraju i prilagode se vašem domu, određujući najbolji način čišćenja, a s novom genaracijom robotskih pomagača tvrtke iRobot dolazi i nešto posebno a to je revolucionarna i najnovija funkcija povezivanja Imprint ™ Link koja omogućuju komunikaciju između robota i koordiniranu provedbu planiranog čišćenja.

Imprint ™ Link tehnologija omogućava automatizaciju čišćenja između robotskih usisavača Roomba modela 976 i modela iz serije i7 i s9 te Braavaa jet m serije, robotskog perača poda. Imprint ™ Link čišćenje je značajka koja omogućuje vašem robotskom peraču podova Braavi da započne brisanje ili pranje nakon što robotski usisavač Roomba završi usisavanje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: iRobot

Kako ova dva korisna robota međusobno komuniciraju?

iRobot Roomba se po završetku svog posla, suhog čišćenja, odnosno usisavanja podova vraća na svoju baznu stanicu i tada šalje signal iRobot Braavi jet m6, robotskom peraču podova da može započeti i mokro pranje podova.

Njihova je komunikacija savršeno usklađena, a uz razdvajanje baznih stanica na pristojnu udaljenost, iako za to nemaju potrebe, mogu se držati i mjera socijalnog distanciranja.

Naime, Braava neće započeti svoj posao dok Roomba ne završi svoj dio, naravno samo ako ste vi to tako tražili. Sve što trebate napraviti za savršeno čiste podove u pojedinoj prostoriji ili cijelom domu je putem aplikacije iRobot Home dati znak Roombi i Braavi da mogu krenuti u akciju, a ostalo će iskomunicirati međusobno.

Druženje s mališanima, kućnim ljubimcima, partnerom ili televizijskim prijemnikom sigurno vam zvuči primamljivije od druženja s usisavačem i krpama za brisanje i pranje podova, a najnovija generacija iRobotovih kućanskih pomagala sada vam nudi još više vremena za to.

Na što ćete ga potrošiti, ostaje na vama, samo pripazite da ga ne potrošite na promatranje i uživanje u robotskoj harmoniji.

Akcijske modele možete pogledati u galeriji:

Akcijski modeli

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Želite li i vi imati čist dom svaki dan, uštedjeti svoje vrijeme i uložiti u nešto što će posao čišćenja obavljati umjesto vas? Nemojte propustiti priliku jer u periodu od 01.04. do 10.05.2020 Roomba 605 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 1.699 kn, Roomba e5152 je na akciji s maloprodajnom cijenom od 3.099 kn i Braava jet m6 na akciji s cijenom od 4.799 kn. Svoj robotski usisavač ili robotski perač podova možete nabaviti u Internet trgovini iRobot Hrvatska. Trgovina radi 24 sata, dostava je brza i uz kupnju robota besplatna. Određene akcijske modele robotskih usisavača Roomba i perača podova Braava možete pronači i u Internet trgovini partnera Emmezeta, Svijet Medija, Bazzar, Links, eKupi, Elipso. Više o proizvodima možete si pogledati ovdje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!