MOĆ KOMBINIRANJA

Neće vas puno koštati: Ljetni modni trikovi koje vrijedi isprobati

25.06.2021 u 19:14

Bionic
Reading

Ljeto je tu, a ako ste poželjeli osvježenje u garderobi bez da puno potrošite, Instagram profili poznatih influencerica nude pregršt zanimljivih modnih rješenja

Kako 'celzijevci' rastu tako i naši stajlinzi postaju sve jednostavniji jer nam je bitno da se radi o udobnoj i prozračnoj odjeći po mogućnosti od prirodnih tkanina.

Želite svojim ljetnim kombinacijama dati ono nešto posebno i prepoznatljivo, ali ne znate kako?

Prisjetili smo se četiri genijalna modna trika uz pomoću kojih ćete nadograditi vaše stajlinge i stvoriti statement outfite za koje ćete dobiti samo komplimente, a većinu tih komada imate u svojoj garderobi.

  • +17
Laskavi modeli kupaćih kostima i bikinija Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pa uvjerite se i sami:

Šalovi i marame

Omiljeni modni dodatak i ljeti može itekako dobro izgledati. Šal ili svilenu maramu iskoristite kao remen uz npr. vruće hlačice ili bijele hlače ili ih iskoristite kao trendi ukras za kosu. Naravno, uvijek možete zavezati maramu oko struka poput parea i to više nije rezervirano samo za plažu. Savjet: šal ili maramu možete pretvoriti i u efektnu ljetnu torbicu! Samo stavite par stvari (samo nemojte pretjerivati s količinom) i zatim preklopite suprotne kutove i sve zavežite zajedno u čvor - i unikatna chic torbica je tu - voilà!

Lančić oko gležnja

Nekad popularni dodaci na ljetovanju vratili su se i daju vašim ljetnim odjevnim kombinacijama ono nešto cool. Ovaj retro trend jednostavan je način da svojem stajlingu date individualan žig.

Široke hlače

Hlače širokih nogavica vratile su se u velikom stilu pa nećete pogriješiti ukoliko prekopate ormar i nađete slične modele iz prošlosti (najbolje od lana). Kratki top i ravne sandale u kombinaciji s ovakvih hlačama izgledaju predobro (a nećete prokuhati na vrući).

Kupaći kostimi

Bilo da ste na nekom beach baru ili večeri kombinacija kupaćih kostima i npr. omiljenih ljetnih komada je ubojito seksi spoj i stvarno privlači poglede. Razigrani bikini s maxi suknjom ili vrućim hlačicama izgleda totalno cool.