COOL LOOK

Zna što se nosi: Trendseterica sa zagrebačkih ulica vješto spojila tri najvruća trenda ove sezone

24.06.2021 u 15:23

Bionic
Reading

Nije nikakva velika novost da se domaće zaljubljenice u modu bez puno problema mogu nositi s fashionisticama iz Milana, Pariza, Londona...

Uvijek besprijekorno odjevene Zagrepčanke okupirale su središte grada u pomno odabranim kombinacijama. Visoke temperature nisu omele trendseterice u osmišljavanju cool stajlinga.

Ako vam već ponestaje ideja što nositi po ovim vrućinama, nećete biti razočarani maštovitim modnim izdanjima koje je tportalov fotograf ulovio svojim objektivom.

Budući da je ovoga ljeta sve u znaku lepršavih haljina, taj su romantični trend s velikim oduševljenjem prigrlile i fashionistice koje su vrući zagrebački asfalt pretvorile u pravu modnu pistu.

  • +6
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Haljine cvjetnog uzorka su apsolutni must have u kojem se bez sumnje i vrućine lakše podnose, a za lijepom šetačicom u plavo-bijeloj haljini trendi kroja s puf rukavima i zavodljivim prorezima sa strane nema tko se nije okrenuo.

Haljinu laskavog kroja upotpunila je s još dva ključna detalja koji su hit ovoga ljeta - natikače na petu smeđih tonova i torbicu od pruća.

Vesele sunčane naočale i ležerna frizura savršeno su se uklopili u ovo cool izdanje.

Ukoliko niste oduševljeni haljinama, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za uvijek dobrodošle alternative poput traper ili biciklističkih hlačica, lepršavih hlača, suknji...