zvijezda zabave

Nećakinja princeze Diane s lakoćom zasjenila slavne ljepotice

29.06.2018 u 17:29

Bionic
Reading

Iako modno pravilo 'manje je više' vješto izbjegava, nećakinja britanske princeze Diane na glamuroznoj zabavi u Rimu sve je uspjela iznenaditi jednostavnim, no ništa manje upečatljivim izdanjem

Glamuroznu zabavu luksuznog brenda Bulgari nisu željele propustiti brojne slavne ljepotice uključujući Lady Kitty Spencer - 27-godišnju kćer Charlesa Spencera, mlađeg brata nikad prežaljene princeze Diane.

Veću pozornost javnosti, Kitty Spencer dobila je prošlog mjeseca pojavom na vjenčanju britanskog princa Harryja i Meghan Markle, a na svečanim događanjima redovito se trudi impresionirati mnoštvo svojim ukusom za modu koji često uključuje bojama i uzorcima upečatljive komade s dizajnerskim potpisom.

  • +5
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +5
Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na zabavi održanoj u talijanskoj prijestolnici Lady Kitty Spencer ovaj se put odlučila povesti za pravilom 'manje je više' pojavivši se u bijeloj haljini s nabranom tkaninom na području struka, mnoštvom volana i naramenicama svezanim u mašnu.

Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako i priliči dolasku na zabavu jednog od najluksuznijih talijanskih brendova, Kitty je svoje izdanje zaokružila je skupocjenim kompletom nakita Bulgari u znaku šarene narukvice, ogrlice i visećih naušnica koje su oplemenile frizuru nemarne punđe.

Lady Kitty Spencer već je dobro poznato ime u modnim krugovima, a mnogi brendovi žele da upravo njezino lice krasi kampanje njihovih novih kolekcija. Njezin posljednji angažman upravo je onaj za slavnu talijansku kuću Bulgari, za čiju je liniju nakita postala i službeni ambasador.

I dok joj na poslovnom planu cvjetaju ruže, isto se ne može reći za njezin ljubavni život. Nakon što je prošle godine prekinula četverogodišnju romansu s 45- godišnjim talijanskim poduzetnikom Niccolom Barattieriem di San Pietrom, Kitty Spencer i dalje solira.

'Nitko od mojih bivših dečki nije bio Englez, a nijedan od njih nije bio dobar za mene. Možda je došlo vrijeme za Engleza', svojedobno je prokomentirala.