KITTY SPENCER I BVLGARI

Svi su opčinjeni nećakinjom princeze Diane: Njezinoj ljepoti nisu odoljeli ni slavni Talijani

28.05.2018 u 17:51

Bionic
Reading

Baš kao i o njezinom bratu Louisu Spenceru, britanski mediji rado pišu i o lijepoj, 27-godišnjoj Kitty Spencer. Teta, po očevoj strani, bila im je princeza Diana, no modne angažmane Lady Kitty Spencer dobija zahvaljujući svojoj ljepoti, a ne poznatom prezimenu

Na nedavno održanom kraljevskom vjenčanju godine, onom Meghan Markle i princa Harryja, dvoje mladih ljudi zaokupili su popriličnu pažnju javnosti. Riječ je o Louisu i Kitty Spencer, ne supružnicima, već bratu i sestri, čija je teta bila pokojna princeza Diana.

Upravo je Lady, kako joj je titula, Kitty Spencer, već dobro poznato ime i u modnim krugovima, a mnogi slavni brendovi žele upravo njezino lice da im bude zaštitno za nove kolekcije.

Njezin posljednji angažman onaj je za slavnu talijansku kuću Bulgari, za čiju je liniju nakita postala i službeni ambasador.

'Nevjerojatna je čast dobiti priliku raditi s jednim od najpoznatijih talijanskih brendova za nakit u svijetu. Bulgari je oduvijek bio sinonim za kreativnost, nasljeđe, ljepotu i glamur, stoga sam vrlo uzbuđena da sam i sama postala dio njihove obitelji', rekla je za britansko izdanje Harper's Bazaara 27-godišnja Kitty Spencer.

Kitty for @bulgariofficial 😍♥️

A post shared by Kitty 🐾🌹💞 (@kittyspencerupdates) on

Iz Bulgarija su poručili kako je lijepa Kitty savršena djevojka da bude njihova ambasadorica, jer predstavlja brend sa svojim 'neustrašivim stavom'.

  • +8
Lady Kitty Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo nije prva suradnja Kitty Spencer i Bulgari, budući da su u prošlosti zajedno surađivali na dobrotvornim aukcijama i prikupljali novac za potrebite. Osim za Bulgari, Kitty je nedavno nosila i reviju Dolce & Gabbana, u čijoj se haljini i pojavila na kraljevskom vjenčanju.

  • +3
Louis Spencer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia