olivia palermo

Ne zovu je ikonom stila uzalud: Spojila je sve trendi modne komade i servirala jedan od najboljih dnevnih stajlinga

30.11.2022 u 08:43

Bionic
Reading

Ona je jedna od najvećih muza stila i opet nas oduševljava. Influencerica i poduzetnica Olivia Palermo pokazuje da ima provjereno dobru formulu za najljepše dnevne stajlinge – udobne, nosive i tako chic

Dobro odijevanje tijekom zime stvar je znanja kombiniranja određenih ključnih odjevnih predmeta koji jednostavna look transformira u revolucionaran prizor. A ako želite biti inspirirani odjevnim kombinacijama stručnjaka, nema bolje od Olivie Palermo.

Dnevni stajlinzi influencerica s vremenom su postali vrijedni modni prijedlozi koji daju odgovor na vječno pitanja 'Što odjenuti danas?'. Bilo da se radi o minicama i čizmama, haljinama ili hlačama, Olivijin Instagram prava je riznica modne inspiracije.

Njezin posljednji zvjezdani look donosi odjeću koja savršeno pristaje kako za odlazak na posao, tako i za šetnju gradom, popodnevnu kupovinu, ručak s prijateljima ili čak putovanje avionom. Ukratko, za svaku prigodu jer je udoban, moderan, chic ali i veliki sezonski trend.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Riječ je stajlingu sastavljenom od doista sjajnih komada – pletenog džempera visokog ovratnika u boji sočne karamele koji je zataknut u plisirane hlače naglašeno širokih nogavica, također u smeđoj boji. Stajling zaokružuju važni dodaci, torbica i cipele, koji nisu ništa manje upečatljivi. Cipele s trendi robusnom i zadebljanom platformom su identične žute boje, baš kao i mala torbica koju je nosila u ruci.

  • +5
Teddy kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

No, ovaj sjajni i stilski stajling kojeg je Olivia prošetala Parizom isticao se još jednim trendovskim komadom koji baš svi priželjkuju ove sezone – mekim teddy kaputom. Olivia je posegnula za predimenzioniranim modelom koji naglašavao chic stil čitavog stajlinga, i to u sivkastom tonu koji je se pokazao kao sjajan kontrastni izbor uz smeđe nijanse.

POGLEDI IH PRATE

Olivia Palermo i Johannes Huebl: Najstajliš bračni par, i da želi, ne može proći nezamijećeno

Pogledaj galeriju