KAO HAILEY BIEBER

Ne znate što biste s kosom? Oduševit će vas ova ležerna fizura s mladenačkom vibrom

23.08.2022 u 17:17

Bionic
Reading

Velike kopče za kosu ponovno proživljavaju dane najveće slave, a među trendstericama koje su već isprobale ovaj koristan i cool modni dodatak su i 'it' djevojke Hailey Bieber, Kendall Jenner, Bella Hadid...

Manekenka Hailey Bieber često ih nosi, a nedavno je pokazala kako ovakve kopče osobito ako su s nekim upečatljivim uzorkom, poput sitnih kvadratića ili animal printa itekako cool dodatak koji će svaki stajling učiniti posebnijim.

Lijepa supruga Justina Biebera u svakoj prigodi izgleda besprijekorno, a osim što dobiva brojne komplimente za svoja modna izdanja, njezin je zaštitni znak duga i njegovana kosa koju često nosi i podignutu u ležernu punđu ili rep.

Haileyine frizure također redovito dobivaju brojne lajkove - i često ih i sami želimo odmah isprobati.

  • +3
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kad je manekenska zvijezda u pitanju, u stanju je i najobičniju kopču učiniti ultimativnim modnih hitom pa stoga ne čudi da je za dobila bezbroj pohvala za ležernu ljetnu frizuru, odnosu punđu ukrašenu ukosnicom kariranog uzorka.

I bez brige, ovaj simpatični modni accesoire nije ograničen samo na ljeto - itekako ćemo ga viđati i na jesen, najčešće upravo u šarmantnoj karo varijanti koja je osvojila Hailey.

Pa čak i ako u vašem ormaru nema puno komada s kvadratićima, onda je takva kopča ono što vam treba ove jeseni. 

Ovaj uzorak sjajno se sljubljuje uz gotovo svaki outfit i super se lako kombinira. Hailey nam je pokazala kako karirani uzorak dobro izgleda ako se kombinira u monokromatskoj varijanti ili pak s drugim uzorcima.

Ne moramo posebno objašnjavati koliko su kopče za kosu stvarno praktične i mogu se koristiti na bezbroj načina. Podignite kosu u polurep ili pak napravite messy punđu - sve varijante su super chic i u trendu.