olivia palermo

U badiću je pozirala suprugu, a rezultat je senzacionalan: Nakon ovoga više nikada nećete reći da jednodijelni kupaći kostimi nisu zavodljivi

23.08.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Ikona stila Olivia Palermo gdje god se pojavi ne može proći nezamijećeno, a ovog puta pažnju ne privlači kopiranja vrijednom modnom kombinacijom, već kupaćim kostimom. Da, ona čak i u jednodijelnom sportskom badiću izgleda senzacionalno

Kada je riječ o Oliviji Palermo i modi, tu nema greške. Šarmantna Amerikanka ima izvježbano oko za modne komade koji odmah privlače pažnju, a ovog puta posegnula je za sportskom badićem i nije pogriješila.

Oliviju Palermu mnogi s dobrim razlogom smatraju ikonom stila, ona je jedna od onih žena čiji su stilski prijedlozi baš uvijek vrijedni pažnje. Popularna 'it djevojka' svojevrsna je definicija elegancije, a redovito ostavlja bez daha svojim genijalnim street style izdanjima. Perje, kimono, kombinacija printova... Olivia sve uspije uklopiti u stajlinge vrijedne divljenja i kopiranja, a po pitanje mode ništa je ne može zaustaviti. Čak i kad je riječ o kupaćim kostimima.

Dokazala je to i svojom posljednjom objavom na Instagramu za koju je pozirala u jednodijelnom badiću i izazvala divljenje. Mnogi se slažu, ova njezina fotografija izgleda poput savršene ljetne naslovnice nekog od najprestižnijih modnih časopisa. Pozirajući u jednom od najsenzualnijih badića koji je nosila ovog ljeta, Olivia pokazuje stajling prepun inspiracije.

Iza fotoobjektiva našao se Olivijin suprug, fotograf i model Johannes Huebl, koji je i zaslužen za ovu savršenu ljetnu fotografiju, objavljenu na njegovom samom kraju.

U crnoj boji za maksimalnu eleganciju te s kontrastnim žutim detaljima na području patentnog zatvarača i sa strane, kupaći kostim koji je odabrala Olivia predstavlja pravu esenciju sportskog luksuza. Pripada tvrtki Melissa Odabash, cijena mu inosi 257 eura, a dizajn mu je vrlo poseban zahvaljujući činjenici da je dio održive kolekcije brenda.

S dva velika proreza na struku te patentnim zatvaračem koji ga u tren oka transformira iz klasičnog sportskog komada u senzualnu ljetnu krpicu, ovaj badić ima super chic oblikovane naremenice na leđima te daje dojam dvodijelnog bikinija. Doista, pravi modni ulov koji spaja eleganciju, sportski izgled i chic prizvuk za ljetne dane za pamćenje.