HIT MODEL SEZONE

Ne znate kako ovoga proljeća isfurati loaferice? Street style zvijezde imaju pregršt ideja

06.04.2021 u 09:54

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci uslijed globalne pandemije udobnost je visoko na listi modnih prioriteta brojnih, a ništa drukčije neće biti ni u narednim. Pokazuju to i trenutni trendovi cipela. Klasične cipele loafers, osim balerinki i tenisica, slove za jedan od vodećih proljetnih trendova

Iako nikada nisu nestale s modne scene, posljednjih godina bivale su u drugom planu uslijed nekih novih trendovskih silueta obuće. Za veliki povratak loaferica na modnu scenu brojni traže krivca u talijanskoj modnoj kući Prada. Početkom 2020. godine lansirala je model s izuzetno debelim potplatom i prepoznatljivim logotipom koje su preko noći uspjele postati viralan hit na Instagramu.

Ove sezone modeli cipela loafers nešto su uži a njihov izgled delikatniji, kao što su svojim kolekcijama dali naslutiti vodeći brendovi današnjice poput francuskog Chanela i talijanskog Guccija.

Iako modni divovi nalažu nošenje suptilnijih verzija loaferica, pogledom na Instagram profile poznatih zaljubljenica u modu, sasvim je jasno da će i ovu proljetnu sezonu obilježiti njihove glomazne inačice.

  • +17
Loaferice s debelim potplatom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Svojim stajlinzima posljednjih tjedana nebrojeno puta su dokazali da je riječ o obući koja se s lakoćom uklapa u brojne odjevne kombinacije. Njihove verzije s debljim potplatom izvrsno će se slagati s dugim hlačama širokih nogavica, a savršen su pratitelj i ostalim trendovima po pitanju hlača poput uvijek popularnih skinny modela traperica ili culotte verzija hlača.

Street style inspiracija: Kako ovoga proljeća nositi loaferice