MARTA ORTEGA

Ne znamo što je bolje, haljina ili sandale: Prva žena Zare ima savršen ljetni stajling

21.05.2024 u 12:42

  • +5

Marta Ortega

Izvor: Profimedia/Neven Bučević / Autor: ANTONIO GUTIÉRREZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nasljednica modnog carstva Inditexa Marta Ortega u svakoj prigodi pokazuje da je itekako dobro upućena u trendove

Ova stajliš Španjolka ljubiteljica je klasike, no uvijek s nekim zanimljivim iskorakom.

Kći Amancija Ortege uspješno balansira obiteljske obaveze s poslovnima, a njezine bi modne kombinacije bez sumnje odobrile brojne zaposlene žene jer su praktične, no vrlo ženstvene i trendi na nenametljiv način.

Puno je puta Marta pokazala da je najbolja Zarina ambasadorica, što je potvrdila i u Madridu tijekom konjičkog turnira Longines Global Champions Tour.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zaljubljenica u konjički sport servirala je još jedan chic look koji bi svaka fashionistica ovoga trena voljela preseliti u svoj ormar.

Nakon all black looka, za koji je dobila samo komplimente, Marta je uskočila u sivomaslinasti stajling, što se pokazalo uspješnim izborom.

Top kratkih rukava military stila i odgovarajuća suknja, oboje iz Zarine nove kolekcije SRPLS, nadahnute vojničkom estetikom u sivomaslinastoj nijansi, izgledaju fantastično i možemo ih nositi cijeli dan u brojnim prigodama.

Ova neutralna boja omogućava brojne stilske igre, a Marta je svoju bezvremensku modnu kombinaciju upotpunila efektnim sandalama ravnih potplata u istom tonu i moćnom torbom u boji duhana.

Look koji pristaje svakoj dobi i stasu nadogradila je trendi bobom i decentnim make upom, a zaokružila ga je sunčanim naočalama smeđih tonova.