FASHION GURU

Ne znam zaista koga bih radije gledao, Kolindine modne eskapade ili Milanovićevu jednoličnost

23.12.2019 u 13:57

Bionic
Reading

U odlučujućoj noći politička krema okupila se u izbornim stožerima svojih stranačkih kolega te su s nestrpljenjem iščekivali prebrojavanje glasova. Zoran Milanović kao SDP-ov kandidat te aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović slavili su ulazak u drugi krug, a evo kako je njihove modne odabire ocijenio Fashion Guru

Nakon sinoćnjih rezultata još uvijek predsjednica u govoru se izvlačila i u svom stilu patetično vikala 'pobjeda' okružena nekim klincima.

U već ponovljenoj haljini, inspiriranoj filmom 'Moje pjesme, moji snovi', treptala je trepavicama i održala govor koji nije baš bio inspirirajući, ali za njezinu publiku sasvim je dovoljan jer se najviše koristila jedna riječ - pobjeda.

  • +7
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor

Kada se prezentira kao štedljiva predsjednica, koja se na naš trošak bome naputovala, i nosi već reciklirane haljine, onda je mogla odjenuti i onu Mehunkinu jer joj ta, iskreno, najbolje stoji.

Ova haljina, koja isto podsjeća na kućni ogrtač, ipak je malo previše za ovaj trenutak. Nije ovo primanje u Buckinghamsku palaču.

Milanović je isto rekao nekoliko rečenica, bio je kraći pa mu odmah zahvaljujemo na tome jer ni on nije rekao ništa pametno, ali je barem koristio više riječi i prosto proširenih rečenica.

Mora se priznati da je Kolinda ipak oku ugodnija, ako ćemo tako gledati. Napuhnuti Milanović ipak je stavio odijelo na sebe i začudo u 10 dana dva puta stavio kravatu, istu naravno. Ne znam zaista koga bih radije gledao, Kolindine modne eskapade ili Milanovićevu jednoličnost.

  • +6
Zoran Milanović Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX