SVESTRANI MODEL

Ne volite nositi minice, a želite istaknuti noge? Ova suknja je genijalno rješenje i mogla bi postati veliki hit sezone

02.09.2022 u 17:39

Bionic
Reading

Umorni ste od ulaganja u svečane lookove koje više nećete nositi? Genijalan odgovor za ovaj klasični modni problem ponudila je talijanska Prada

Sve većim brisanjem granica između formalnog i neformalnog stila odijevanja danas dobivamo mnoštvo opcija koje jednako dobro funkcioniraju na nekoj proslavi, kao i u uredu.

To je, primjerice, slučaj s jednim od najzanimljivijih komada iz Pradine ready-to-wear kolekcije za novu sezonu jesen/zima.

Na modnu pistu u Milanu ovaj poznati talijanski brend poslao je modele odjevene u suknje od različitih tkanina s patchwork efektom, a koje su, usprkos svojoj elegantnoj prirodi, u kombinaciji s osnovnim komadom poput bijelog topa stvorile odjevne kombinacije od casual do svečanijih.

O svestranom efektu koji posjeduje ovaj komad s potpisom Prade dovoljno govori modni primjer poznate tiktokerice Charli D’Amelio, a koja ga je, poput modela na pisti, isfurala na crvenom tepihu s običnim bijelim topom.

Zahvaljujući optičkom efektu koji stvara izvezena i prozirna tkanina korištena za izradu, ovaj model suknje idealan je za sve one dame koje ne vole nositi minice, jer prozirnost same tkanine čini ju savršenim hibridom između minice i suknje laskave dužine midi.

  • +12
Maksi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije