VIRALNI MODEL

Za ovim vrtoglavo visokim cipelama luduje modni svijet, a evo kako su izgledale prije deset godina

22.07.2022 u 15:41

Bionic
Reading

U progresivnom usponu cipela s platformom na modnoj sceni, model Medusa Aevitas brenda Versace postao je omiljenom obućom slavnih, ali i jednom od najtraženijih u godini lansiranja. Osim njih, još jedan dizajn cipela s platforma petom izborio se za titulu najpoželjnijeg, a riječ je o modelu Tan-Go s potpisom talijanske modne kuće Valentino

Od Zendaye do Anne Hathaway, gotovo da ne postoji slavna ambasadrorica brenda Valentino koja nije isfurala cipele Tan-Go u različitim prigodama.

Predstavljene u cruise kolekciji brenda, ove cipele s vrtoglavo visokom platforma petom i detaljem remenčića oko gležnja imaju vrlo prepoznatljiv izgled, a njihova nemoguća visina nije bila prepreka da se nametnu kao jedan od najpoželjnijih modnih artikala. U prvom kvartalu ove godine, modna tražilica Lyst tako ih je uvrstila na svoj tradicionalni popis najpoželjnijih komada u kategoriji ženske mode.

  • +3
Poznate dame u Valentino kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Baš poput linije Rockstud koju je dizajner Pier Paolo Piccioli na čelu Valentina obnovio u sklopu kolekcije za aktualnu sezonu, model Tan-Go vuče korijene iz ne tako davne prošlosti ovog modnog brenda.

Prije modela Tan-Go postojale su Tango cipele, premijerno predstavljene u kolekciji za sezonu jesen/zima 2012. godine. Ovaj model od nove verzije razlikuje se samo po visini potpetice, a poput njega ostvario je veliki uspjeh u svijetu poznatih trendseterica.

  • +6
Cipele s platformom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije