PJEVAČICA SE OKREĆE SPORTU

Ne viđamo je često: Vitka i skockana Adele navijala u prvim redovima utakmice NBA finala

18.07.2021 u 23:01

Bionic
Reading

Grammyjima nagrađivanu 33-godišnju kantautoricu Adele ne viđamo više tako često u javnosti pa je mnoge iznenadila pojavljivanjem na petoj utakmici NBA finala između Phoenix Sunsa i Milwaukee Bucksa

Za svoj veliki večernji provod i jedno od rijetkih pojavljivanja u javnosti slavna pjevačica se pomno dotjerala, odabravši glamurozno ležerno izdanje.

Na parket dvorane u Phoenixu Adele je stigla u crnim štiklama i pripijenim crnim hlačama i majici, preko kojih je nosila dugi kaput sa životinjskim printom.

Crnu odjeću Adele je upotpunila crnom maskom za lice, koju je nosila sjedeći uz samo igralište, a dodatnu dozu glamura unijela je zlatnim nakitom.

U trenutku zanosa pjevačica je momčad Phoenix Sunsa bodrila mašući narančastim ručnikom, ali unatoč zvjezdanoj podršci izgubili su od Bucksa 123:119.

  • +11
Adele na utakmici NBA finala Izvor: Profimedia / Autor: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

Veliku utakmicu pratile su i druge slavne osobe, poput košarkaša LeBrona Jamesa, repera Lila Waynea te glumice i pjevačice Vanesse Hudgens, koja je pjevala himnu, a slavna pjevačica odlično se zabavila u društvu Richa Paula, sportskog agenta LeBrona Jamesa.

Adele je svoju sportsku stranu pokazala i tijekom završnice Eura 2020., u kojoj se našla njena rodna Engleska, no sreću i ushit koje je pokazala u videu objavljenom na Instagramu nakon pobjede protiv Danske na njenu žalost nije mogla pokazati i nakon finala protiv Italije.

'Učinili ste nas tako ponosnima. Doveli ste našu igru kući i sve nas okupili', napisala je Adele uz fotografiju na kojoj ponosno nosi engleski dres i s noktima oslikanim engleskom zastavom.