sve kreće od kvalitetnog sna

Sve češće imate problema sa spavanjem? Vrijeme je da promijenite jastuk, a toga niste ni svjesni

15.11.2021 u 07:06

Bionic
Reading

Svi makar jednom dožive probleme vezane uz spavanje, a ponekad se teško može razlučiti radi li se o privremenim problemima ili je potrebna pomoć stručnjaka. Ignoriranje problema sa spavanjem i poremećaja spavanja može dovesti do zdravstvenih poteškoća i nemogućnosti obavljanja svakodnevnih poslova

Nažalost, čak i minimalni gubitak sna može dugotrajno utjecati na raspoloženje, energiju, učinkovitost, sposobnost upravljanja stresom pa čak i na naš izgled.

Kako san utječe na naš izgled?

Nedostatak sna, osim što rezultira slabijom koncentracijom i lošijom memorijom , znatno utječe i na izgled. Samo jedna ili dvije noći nedovoljnog sna drastično utječu na kožu; bore su vidljivije, ten je lošiji, a tu su i neizostavni podočnjaci. Osim umornog lica u nedostatku sna osjećamo i veću potrebu za hranom te kofeinom. Najveći kompliment za početak radnog dana je da izgledamo svježi i odmorni. Što možemo napraviti po pitanju toga? Najveća tajna ljepote je ona što se događa dok sanjamo. Svi dobro znamo da se koža regenerira kroz noć, a za tu istu regeneraciju potrebna je pravilna njega te udoban i lagan san.

Beauty sleep

Za beauty sleep nije samo dovoljno sedam do devet sati sna. On ovisi o tome na čemu spavamo jer se tijekom sna može oštetiti kosa i koža. Spavanje na udobnom i kvalitetnom jastuku omogućava našoj glavi, vratu i ramenima prirodni položaj te jednako tako sprječava lomljenje kose. Kada je riječ o vrpoljenju i okretanju kroz san, tu već možemo pričati o nastajanju bora. Spavanjem na kvalitetnom jastuku možete izbjeći linije i nabore kože jer kvalitetan jastuk omogućava vašem licu prirodan položaj.

Udobnost jastuka

Oduvijek su jastuci korišteni kako bi, osim potpore glavi i drugim dijelovima tijela tijekom spavanja, riješili problem bolova u vratu, kralježnici, ramenima te pružili ugodniji i bezbrižniji san. Danas su sve popularniji jastuci od navlaka napravljenih od savršene kombinacije prirodnih vlakana konoplje i mikrovlakana.

Lijepi i naspavani

Klasični oblik jastuka Cannabia Soft iz vrhunske ponude Virapur proizvoda za spavanje, univerzalan je i primjeren za sve položaje spavanja i osobe koje vole gužvati i savijati jastuk tijekom sna. Navlaka jastuka napravljena je od savršene kombinacije prirodnih vlakana konoplje, viskoze i mikrovlakana koji zajedno pružaju više prozračnosti i manje znojenja tijekom sna. Jastuk je napunjen najfinijim silikoniziranim poliesterskim vlaknima koja su najsličnija guščjem paperju. Najkvalitetnija mikrovlakna čine površinu jastuka mekom i udobnom, a istovremeno pružaju odgovarajuću podršku kralježnici.

Udobnost jastuka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Vitapur jastuke s vlaknima od konoplje možete pronaći na Petrol benzinskim postajama. Za više informacija o uslugama i akcijama pronađite na službenoj stranici petrol.hr.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Petrolom.