kvalitetna i pristupačna zaštita

Ne riskirajte svoju imovinu: Spavajte mirno uz policu osiguranja Croatia imovina

munje nevrijeme

munje nevrijeme

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Orkansko nevrijeme poharalo dijelove Hrvatske; Strašna oluja pogodila Sisak; Tuča padala u Međimurju, prolom oblaka u Zagrebu – naslovi su to vijesti koje smo imali prilike čitati u medijima početkom svibnja 2017. godine

Niti dva mjeseca kasnije mediji su izvještavali o nevremenu praćenom olujom u Istri, gdje je vjetar na mahove puhao brzinom većom od 100 km/h, te rušio stabla, dimnjake i krovove kuća, a obilna kiša izazvala poplave u podrumima brojnih kuća. Tuča veličine oraha istu je noć pogodila područje oko Velike Gorice, Siska te dio Zagreba. U istoj je večeri uslijed kiše potpuno poplavljen i centar Cresa, dok je u Starome Gradu na Hvaru zabilježen meteorološki tsunami. More je u sredini uvale bilo 15-ak centimetara iznad rive, ostavivši velike štete na poplavljenim kućama. Već u kolovozu i rujnu svjedočili smo novim vjestima o štetama području Zadra, Trogira, Siska, a neka od tih područja proživjela su to već i ove godine...

Samo štete od poplava nad stambenim objektima i stvarima uslijed obilnih kiša te izlijevanja rijeka nerijetko se mjere u desecima milijuna kuna godišnje, no još uvijek je premalo građana koji svoju imovinu štite odgovarajućom policom osiguranja. Svjesni potrebe da građanima ponude kvalitetnu i pristupačnu zaštitu, u Croatia osiguranju osmislili su policu Croatia Imovina, kojom svoj dom možete osigurati od požara, poplave, oluje, puknuća cijevi, provale i još 11 drugih rizika. Ista polica može uključivati i osiguranje stvari u kućanstvu, pri čemu osiguranici mogu birati između tri programa osiguranja građevinskog dijela (Basic, Standard i Ultra), te dva modela osiguranja stvari u kućanstvu (Optima i Maksi). Prosječna polica osiguranja za kuću od 150 četvornih metara u prosjeku stoji manje od stotinu kuna mjesečno, a taj se iznos može i višestruko isplatiti.

Prije svega, u slučaju elementarne nepogode osiguratelj brzo izlazi s procjenom štete i brzo će vam isplatiti novac, kako bi sanacija štete mogla započeti što prije, bez čekanja na to da županija proglasi elementarnu nepogodu i državne službe procijene štetu te da se osiguraju sredstva za obnovu u proračunu, što nerijetko traje mjesecima. Osim toga, polica pokriva i 'sitne' štete, primjerice poplavu u stanu uslijed puknuća cijevi, koja kućni budžet može oštetiti za nekoliko stotina, pa i nekoliko desetaka tisuća kuna. Pritom polica osiguranja Croatia imovina podrazumijeva osiguranje imovine na novu vrijednost, što znači da imate pravo na isplatu u vrijednosti novih zidova, zidnih obloga, podova, kao i ugrađenih instalacija i uređaja, te nabavu novog namještaja, kućanskih aparata i uređaja, te odjeće i obuće. Policom je pokriven čak i trošak izrade novih dokumenata i osobnih isprava te nadoknada za vrijednije stvari koje ste čuvali u kući (novac, nakit, numizmatički predmeti, umjetnički predmeti i slično).

Oni koji žele mirno spavati policu osiguranja Croatia imovina mogu ugovoriti kao višegodišnju policu, kako ne bi morali razmišljati o tome kad im osiguranje ističe i je li njihova imovina uopće osigurana, te uz to osvojiti i dodatnu nagradu. Naime, svi oni koji ugovore višegodišnju policu Croatia imovina u razdoblju između 21. svibnja i 31. srpnja ove godine, mogu sudjelovati u programu 'Osiguraj i osvoji', nagradnoj igri u okviru koje će 400 novih osiguranika s višegodišnjim policama osvojiti poklon-bon u vrijednosti od 500 kuna, za kupovinu u Elipso trgovinama.

Više informacija o polici Croatia Imovina i nagradnoj igri možete pronaći na internetskoj stranici www.crosig.hr, ili dobiti na besplatnom telefonu: 0800 1884, gdje odmah možete zatražiti i ponudu za osiguranje od prodajnog savjetnika Croatia osiguranja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!