TALENTIRANA NJUŠKALA

Ne prihvaćaju prividne istine: Ovo su najbolji 'detektivi' u zodijaku

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 08.11.2020 08:08
  • Objavljeno 08.11.2020 u 08:08
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Ivan Chiosea / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovaj kvartet ne prihvaća prividne istine i redovno postavlja dodatna pitanja. Oni umiju čitati ljude i njihove skrivene namjere te poput inspektora Colomba rješavaju zamršene zagonetke. Evo tko su četiri najtalentiranija zodijačka 'njuškala'

Škorpion

On sam zna čuvati tajnu, ali je drugima teško zatajiti nešto od njega. Njegovom istančanom sluhu i rendgenskom pogledu neće promaknuti nečiji pokušaj muljanja ili prešućivanja. U otkrivanju istine pomažu im intuicija i sposobnost pronicanja u skriveno ispod površine, bila to ugodna vanjština zlonamjerne osobe ili klimava izlika. Kao rođena njuškala, imaju dara za prikupljanje informacija iz raznolikih izvora, rješavanje zamršenih zagonetki i doznavanje škakljivih podataka o drugima.

  • +4
  • +1

Matthew McConaughey je horoskopski Škorpion, rođen je 4. studenoga 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: PARAMOUNT PICTURES - MASI, FRANK - Album / Album / Profimedia

Blizanci

Društveni i znatiželjni, rado zabadaju nos u tuđa posla i zapažaju detalje koji većini ostalih promiču. Budući da znaju lukavo ispitivati, kroz razgovor su sposobni izvući od drugih ono što se trude zatajiti. Čak i ako im nedostaju pojedine informacije, na temelju onog što su prikupili brzo će zbrojiti dva i dva te doći do točnih zaključaka.

Mila Horvat je rođena u znaku Blizanaca 4. lipnja 1981.

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Arenasport 1

Jarac

Oštroumni Jarac sjajan je promatrač. Prikuplja, pamti i sređuje podatke koje drugi nesvjesno odaju dok on sa strane prati njihove riječi, geste i ponašanje. Postavlja ključna pitanja, čiji smisao možda neće biti jasna sugovorniku, ali će njemu pomoći dobiti uvid u bit stvari. Temeljit, uporan i vrstan analitičar, pomoću prikupljenih činjenica doći će do skrivenih odgovora i istine. Zna tko je krivac i prije kraja kriminalističkog filma ili knjige.

  • +10
  • +7

Kate Middleton je horoskopski Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Djevica

Imaju razvijeno oko za detalje pa im neće promaći ni oni najsitniji, a budući da su sami vješti u prikrivanju osjećaja, prepoznaju kad to čini netko drugi. Diskretno prikupljaju informacije koje ih zanimaju i ispravno procjenjuju ljude i situacije temeljem logike i analize. Ne pouzdaju se u slutnje i pretpostavke već samo u razum i čvrste dokaze.

  • +3

Ashley Roberts je horoskopska Djevica, rođena je 14. rujna 1981.

Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!