PROSLAVA U PARIZU

Brigitte Macron istaknula noge te ponosno pozirala s nogometašima i Fifinim trofejem

17.07.2018 u 10:37

Bionic
Reading

U ulozi domaćice, 65-godišnja supruga francuskog predsjednika u Elizejskoj palači dočekala je nogometnu reprezentaciju Francuske koja se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji okitila zlatnom medaljom u finalu s Hrvatskom

Uvažene goste u pratnji supruga, predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte je dočekala u izdanju tipičnom za njezin stil odijevanja.

Prema medijskim napisima, elegantnu mornarskoplavu haljinu iznad koljena viđenu na prvoj dami Francuske potpisuje njezina omiljena modna kuća Louis Vuitton, a također se ističe strukiranim krojem i detaljem naglašenih šavova.

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brigitte Macron uspjela se itekako istaknuti u svijetu prvih dama, a formalno izdanje za doček francuske nogometne reprezentacije zaokružila je modelom nude cipela u špic i upečatljivim nakitom srebrnog sjaja.

Osim predstavnika francuske nogometne reprezentacije, koji su u Elizejsku palaču stigli s replikom Fifinog trofeja, velikoj proslavi u predsjedničkoj rezidenciji nazočile su i supruge francuskih nogometaša u društvu djece.